Gospelworkshop med Claes Wegener og gospelsalmer billetter

Bliv fan

Så er kirkerne i Halk, Grarup, Vilstrup, Øsby og på Aarø endnu engang klar til at byde velkommen til en skøn weekend med dejlig gospelstemning, glæde og energi og måske en mulighed for at stifte nye bekendtskaber. Det sker den 26. til 27. oktober 2019 i Vilstrup Kirke, og det koster kun 250 kr. inkl. kaffe, te, kage, frokost søndag, vandflaske osv.

Programmet kommer til at forløbe således: Om lørdagen fra kl. 13.00 og ind til kl. 18.00 med indlagt kaffepause, og hvad vi ellers har brug for. Om søndagen fra kl. 10.00 til kl. 15.00 med afsluttende gospelgudstjeneste kl. 14.00 efter en frokostpause.

Kirkerne har denne gang hyret den top professionelle instruktør Claes Wegener. Claes Wegener er en energisk og karismatisk dirigent, sanger, komponist og arrangør med et dedikeret hjerte til gospeltraditionen. Claes Wegeners professionelle indblik i stemmens muligheder, hans pædagogiske konservatorie-uddannelse og mange års specialisering i arbejde med gospelkor og gospelsang på alle niveauer – gør ham til en eftertragtet underviser i gospelsang.

En stor berøringsflade med det danske gospelmiljø har gennem de seneste år skabt et omfattende virke for Claes Wegener som performer og underviser; det være sig ved danske konservatorier, workshops og gospelstævner i ind- og udland samt ved Århus Gospel Festival og Copenhagen Gospel Festival.

Claes Wegener er uddannet på Rytmisk Konservatorium i Århus og har med en mellemlanding i USA specialiseret sig med en diplomuddannelse i gospelkorledelse, gospelkomposition og performancesang. Sideløbende med en fuldtidsbeskæftigelse inden for gospel har Claes Wegener studeret videregående sangteknikker ved Danmarks førende stemmeforsker, Cathrine Sadolin, hos hvem han i dag er tilknyttet som underviser.

Claes Wegener har medvirket på en lang række af CD-indspilninger som solist, korsanger og arrangør og har blandt andet sunget kor for kunstnere som Zindy, Creamy, Johnny Logan, Gnags og Amin Jensen. Claes Wegener optrådte desuden ved Melodi Grand Prix 2004 og i den danske gospel-film Oh Happy Day.

Noget af det, som Claes Wegener er mest kendt for i dag er hans spændende gospelsalmer, som er blevet utrolig populære. Claes har taget nogle kendte salmer fra salmebogen og piftet dem gevaldig op med en del mere rytme og nye melodier. Disse gospelsalmer er, hvad vi har bedt ham om at komme og lære os. Det bliver utrolig spændende og sjovt!

Gospelworkshop med Claes Wegener og gospelsalmer datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Gospelworkshop med Claes Wegener og gospelsalmer i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger