Grønt Lys billetter

Bliv fan

GRØNT LYS
Feat. Mads la Cour & Heine Hansen

Pludselig pibler en frisk kilde op af jorden i Svendborg, hvor den musikalske udgave af Bonderøven – Anders Andersen har fundet en original vinkel på dansk sangskrivning. Med udspring i folk/roots genren flyder musikken let og ubesværet ud i det store hav af pop- og rockmusik, hvor spilleglæden slår benene væk under publikum. Grønt Lys er sprunget i på dybt vand, og med titler som Skibet går ned, Havet er fuld af fisk og Som en sten smidt i vandet er der lagt op til en rejse på oceanerne.

Svendborg tiltrækker for tiden nogle af landets bedste musikere fx. trompetisten Mads La Cour fra DR Bigband og Heine Hansen der bl.a. er pianist for Thomas Blackmann. De er begge røget med i kollektivet omkring Grønt Lys, hvor de får plads og frirum til at udforske Anders Andersens selvudnævnte musikgenre folk-påp. Det er et navn, der passer godt ind i gruppens nystiftede pladeselskab BondeJazz som skal forene dansk rootsmusik med groovy improvisationer.

Rootzone: “Tonerne og arrangementerne er internationale, men ordene er pæredanske, og de historier, der fortælles, er gode og stemningsmættede.”

Anders Andersen: vokal, harmonika, trombone. Andreas Tophøj: violin. Sigurd Hockings: guitar. Mads La Cour: trompet. Rasmus Fribo: tenorsax. Heine Hansen: klaver. Søren Lund: kontrabas. Mads Stephensen: trommer.

Grønt Lys datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Grønt Lys i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger