Grundlovsdebat på FÆNGSLET billetter

Bliv fan

Grundlovstalen er skiftet ud med dialog, debat og dybdeborende underholdning, når FÆNGSLET og Fængselsmuseet inviterer til Grundlovsdebat den 5. juni 2019.

Anders Lund Madsen er konferencier, og Iben Maria Zeuthen er ordstyrer, når dygtige debattører som Knud Romer, Ditte Giese, Martin Krasnik, Natasha Al-Hariri, Anne Sophia Hermansen diskuterer aktuelle emner under grundloven. Til slut kigger Kirsten Birgit fra Den Korte Radioavis forbi med sit bud på en grundlovstale.

I år er temaet ”Ytringsfrihed i den offentlige debat – er empatien under pres”? Vi zoomer ind på emnet og undersøger hvilke strømninger, der er i gang i samfundet lige nu.

Krænkelseskultur, politisk korrekthed og minoritetsdiskrimination er blot nogle af de fænomener, der har fæstnet sig i den offentlige debat de sidste par år. Styrker regeringens Ytringsfrihedskommission ytringsfriheden, eller begrænses den i virkeheden med det nye tiltag? Giver de sociale medier os øgede muligheder for at ytre os på lige fod med politikere og markante meningsdannere? Gør den digitale distance det sværere for os at relatere til dem, vi taler med? Er det rigtigt, når medier, arbejdstilsyn og privatpersoner taler om en ny krænkelseskultur, som udfordrer medfølelsen for vores medmennesker? Og hvad betyder det for det store fællesskab? Sætter den digitale distance empatien under pres? Og udfordrer mediernes muligheder den grundlov, vi alle læner os op ad som den store fællesnævner?

FÆNGSLET har tidligere været et sted med meget lukkede døre, men vi har åbnet dørene op – og nu åbner vi også op for debat og dialog, når debattørerne i fællesskab med publikum undersøger spændingsfladerne mellem grundlovens ytringsfrihed og nutidens digitaliserede verden.

PROGRAM
14.30: Indtjekning
15.00: Showstart ved Anders Lund Madsen
15.45: Kaffepause
16.00: Talks og paneldebat
16.45: Pause
17.15: Talks og paneldebat
18.00: Forfriskning serveres
18.15: Show ved Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og Rasmus Bruun
19.00: Middag med oplægsholdere serveres
20.00: Tak for i dag.

MØD OPLÆGSHOLDERNE
Som noget helt særligt har du mulighed for at tilkøbe en lækker middag og sidde til bords med oplægsholderne, hvor I kan fortsætte dialogen. Middagen er et lækkert charcuteriebord med oste, pølser, skinker og hjemmelavede specialiteter. Til middagen hører to glas valgfri vin samt kaffe/the ad libitum.
Pris for middagen: kr. 295,-
Bemærk: Begrænset antal. Billet tilkøbes i step 2.

Grundlovsdebat på FÆNGSLET datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Grundlovsdebat på FÆNGSLET i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger