Guitar Supreme With Martin Taylor/Ulf Wakenius/Eric Wakenius billetter

Bliv fan

Martin Taylor: guitar
Ulf Wakenius: guitar
Eric Wakenius: guitar

Det er lykkedes Giant Steps at samle tre internationalt anerkendte guitarister til en oplevelse langt ud over det sædvanlige. 

Den engelske guitarist Martin Taylor, der anses for at være verdens førende eksponent for solojazz og fingerstyle guitar, kombinerer virtuositet, følelse og humor med en stor portion engagerende tilstedeværelse på scenen. 

Svenske Ulf Wakenius turnerede i adskillige år med Oscar Peterson og NHØP og er blevet lovprist for sit prægtige guitarspil, uanset om han spiller upbeat eller ballader. Både Taylor og Wakenius har samarbejdet med mange af de største stjerner som Stephane Grappelli, Pat Metheny, Herbie Hancock, Jeff Beck, George Harrison og Mike Brecker. 

Eric Wakenius, søn af Ulf, har gennem de seneste år skabt sin egen karriere og samtidig høstet roser fra anmeldere for sin unikke spillestil. 

Velkommen til en uforglemmelig koncertaften ladet med energi, lydhørhed og en enestående teknik, hvor de tre herrer præsenterer håndplukkede amerikanske jazzklassikere samt egne kompositioner.

Guitar Supreme With Martin Taylor/Ulf Wakenius/Eric Wakenius datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Guitar Supreme With Martin Taylor/Ulf Wakenius/Eric Wakenius i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger