Gunni Torp billetter

Bliv fan

 “Der er knald på liggehønen, når Gunni Torp poetry-slammer sine skæve vers og syn på tilværelsen ud. Politisk pop fra en fjern fortid og en ren musikbombe.” - Arbejderen

“Der noget særegent nyt, originalt og selvstændigt, næsten teatralsk dramatisk og drilsk over hendes udgydelser.” - Gaffa

“ Sammensat – og, må jeg indrømme, meget fascinerende. En moderniseret udgave af Eva Madsen – folkelig – og original, plaget og protesterende singer-songwriter.”
- Ivan Rod, journalist, anmelder, forfatter og redaktør.

“Både det musikalske og det tekstmæssige plan skubber lidt til den etablerede orden. Vi taler altså om en kunstner, der vil mere end bare behage og fornøje. Man vil næppe høre Gunni Torp varme op til Lars Lilholt.” - Rootzone

Et vuggende hamonika-groove, shakers og støvede trommer i tæt dialog med en fabulerende banjo. Det er jordnært og akustisk. og det er her sangerinde Gunni Torp tager sit afsæt, når hun sender endnu en samling sange afsted.

FOR HVER KERNE VI SMIDER er et hendes 4. album, og som frø, der er samlet i sensommeren, er det sange, der vil noget, sætte rod og sætte aftryk i verden.

Hun rejser til fods på asfalt og i højt græs, ud i oprør og kampzoner, med længselsfulde kald efter vild natur og steder at høre til. Hun synger på et poetisk dansk, hvor både ”kompostering” og ”revolte” har fundet vej ind i de nye sange.

Torp selv spiller harmonikaen. Matthias Arbo Klein er trommeslager og percussionist. Og Simon Hebeltoft Hansen spiller guitar, banjo og synger kor.

Gunni Torp: Jeg er ophavskvinde til 35 sange og har udgivet 3 albums + 2 EP’er med mit eget materiale. Mine kompositioner har dels rødder i nordisk visetradition, dels i balkanmusik samt en del inspiration fra indiemusikken. Jeg er uddannet i teater og historiefortælling på The Commedia School – og i kreative processer og stemmearbejde på Center for Kreativitet og teater. Siden 2005 har jeg optrådt Live med band og som solist. Sidste år bl.a. på Loppen, Lund Visefestival, Arne B. i Svendborg og GO’morgen P1 som optakt til Knejpe Festival i Helsingør. I år optræder jeg bl.a. på Amager Bro Kulturhus, Musik over Præstø Fjord og Makvärks Festival. Jeg er frontkvinde i Gunni Torp Trio – og en del af balkanbandet Corto & Rasputin.

Sammen præsenterer de sangene med sort humor, anekdoter og usande beretninger fra landlivet, nattelivet, kvindelivet, hverdagen og drømmenes kringelkroge.

Inspirationen fra tidligere tiders aktivistiske lydspor er ikke til at tage fejl af. Her er latin vibes, som fra en social club og blues fra et farmers market.

Her er klap, råb og frihåndstegning i det analoge lydunivers.
Bølgerne ruller. Revolutionen er dansabel, og rebellen er legesyg og blød som pels.

Gunni Torp datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Gunni Torp i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger