Gustaf Ljunggren/Emil de Waal Duo billetter

Bliv fan

Gustaf Ljunggren/Emil de Waal Duo
- møder unge lokale talenter


Gustaf Ljunggren: keyboards, klaver, guitar
Emil de Waal: trommer, percussion, elektronik
 
Er der to navne på den hjemlige musikscene, der altid har haft legen og nysgerrigheden  som en vigtig faktor i alt, hvad de foretager sig, er det multiinstrumentalisten Gustaf Ljunggren og slagtøjsspilleren Emil de Waal. I deres 20-årigt lange samarbejde har de været vidt omkring med alt fra hits på Dansktoppen, TV-shows over masser af projekter med en bred vifte af kendte danske kunstnere til støjkoncerter i Kina.

Sidste år udsendte parret et jubilæumsalbum med egen fælles musik, hvor de to originale musikere betjener sig af både akustiske, elektriske og elektroniske instrumenter. Den stemningsfulde skive er indspillet live uden overdubs og mixet i New York af Andy Green, der også har virket for  bl.a. Velvet Underground og John Cale.

Det er netop numrene herfra, som er på repertoiret denne aften. Fascinerende og billedskabende kompositioner. Som et fortryllende landskab, der åbner sig. På en gang smukt og dystert.

EKSTRA EKSTRA !!!
I forbindelse med koncerten i Giant Steps har Emil de Waal og Gustaf Ljunggren en lille spændende sidegevinst  i ærmet. Unge lokale talenter inviteres på scenen for i et par numre at gi' den gazz i selskab med duoen.

Gustaf Ljunggren/Emil de Waal Duo datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Gustaf Ljunggren/Emil de Waal Duo i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger