Gustaf Ljunggren og Skuli Sverrisson billetter

Bliv fan

Om musikken på albummet “Floreana” siger Gustaf Ljunggren: “Jeg lyttede indad og det lød sådan her. Der var melodier og jeg valgte at sige “ja” til dem, at tage imod dem og løfte dem frem. Skúli Sverrisson har været med hele vejen i denne proces; han har gået ind i musikken med stor dedikation og kunstnerisk omhu, hjulpet med arrangementer, idéer til strukturer og stemninger. Ikke mindst har Skúli bidraget med sit vidunderlige, intense og generøse musikerskab med fuldt nærvær.”

Musikken på albummet vil gerne give lytteren adgang til noget glemt eller uopdaget. Der er en gennemgående sanselighed i musikken, musikalske rum der giver mulighed for at lytte indad, hjulpet af gentagelser i melodier og mønstre. Musikken søger ikke højdepunkter, men tilstande af tilstedeværelse.

Koncerterne med Gustaf Ljunggren og Skúli Sverrisson vil besøge de tilstande som musikken på “Floreana” inviterer til. To af nordeuropas mest særegne instrumentalister fortolker Gustaf Ljunggrens musik med stor opmærksomhed på rummet og omgivelserne hvor musikken bliver opført. Publikum kan forvente en stærk dedikation til nærværet i musikken, som den vil folde sig ud til den den pågældende koncert. Hver koncert vil blive eksklusiv og vil ikke ligne den næste.

Gustaf Ljunggren og Skuli Sverrisson datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Gustaf Ljunggren og Skuli Sverrisson i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger