Håndværks Calvados fra Domaine Dupont billetter

Bliv fan

Du får nu en enestående mulighede for at smage Calvados fra den lille familieejede Calvados producent Domaine Dupont

Vi skal smage dels Calvados med forskellige aldre og metoder og også smage Cidre som er lavet af grundmaterialet for disse fortryllende Calvados.

Calvados er en ædel spiritus fra det nordlige Frankrig, nærmere betegnet Normandiet. Det er en stor tradition i området og en fantastisk ædel drik, som snildt kan måle sig med god Cognac og whisky.

Vinlandet Calvados-smagning med producenten Domaine Dupont.

Familiefirmaet Domaine Dupont tilhører den eksklusive elite, når det kommer til såvel traditionel cider som elegante calvados. Med en utroligt ren, frugtig og kompleks stil varetager de en æblebaseret verdenskulturarv, der viser, at selvom man ikke dyrker druer, kan man stadig konkurrere i eliten.

Dupont har siden slutningen af 1800-tallet lavet både cider og Calvados - Etienne Dupont, der i dag har overladt førersædet til sin søn Jérome, har skubbet kvalitetsbarren op til toppen. I dag står Dupont for fænomenal Calvados og et sortiment af originale vinøse cidere. Deres plantager ligger på lerede, mergelfyldte jorde, der giver fænomenal frugt på de fantastiske cideræblesorter, der findes i Normandiet: Bisquet, Joly Rouge, Douce Coet og Binet Rouge for blot at nævne få.

Håndværks Calvados fra Domaine Dupont datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Håndværks Calvados fra Domaine Dupont i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger