HÆRDET - Foredrag med René Dahl Andersen billetter

Bliv fan

Bogaktuelle René Dahl Andersen gæster Stakladen Sydfyn.

Her fortæller han om, hvordan mere end 12 år i tjeneste som narkobetjent hos arvtagerne til Politiets berømte og berygtede Uropatrulje samt mere end seks år som undercover agent i ind- og udland for PET og andre landes efterretningstjenester satte deres spor og førte en talentfuld ung politimand ud i et moralsk ingenmandsland, hvor intet er sort og hvidt, men i stedet én stor grå zone, hvor ingen længere kan finde ud af, hvad der er rigtigt og forkert.

"Hærdet" er historien om René Dahl Andersen, der som ung og ideologisk politibetjent fra Nordjylland kommer til København med en drøm om at komme ind i Københavns Politis Uropatrulje. Med talent, ambitioner, mod og en unik evne til at skabe relationer til kriminelle og kolleger og levere resultater gør han lynkarriere og bliver hurtigt én af Politiets bedste på sit felt og headhuntes senere direkte af PET med efterfølgende specialuddannelse hos FBI i USA – for siden igen at blive sendt på ekstremt farlige og tophemmelige missioner i udlandet som undercover agent. Et ualmindeligt farligt liv, der flere gange kunne have kostet ham livet, men kun fordi han er skarp, snu og har mod og vilje til at tage chancer, overlever han...

Selv skriver René: "I foredragene kommer jeg ind på min "rejse" og oplevelser i politiet. At flygte ind i sit job. At lære af modgang, nederlag og fejl". 

"Hærdet" er en barsk historie fra en barsk verden, som kun meget få kender til.

HÆRDET - Foredrag med René Dahl Andersen datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til HÆRDET - Foredrag med René Dahl Andersen i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger