Halberg & Friends billetter

Bliv fan

Det er som om selve 80’erne vender tilbage, når Poul Halberg indtager scenen med Halberg & Friends. Det er lyden af ALLE de største danske 80’er-hits. For Poul Halberg var der selv - og havde en finger med tilblivelsen af det meste. Halberg Larsen og ikke mindst klassikerne fra Ray Dee Ohh, der fik en imponerende genopfriskning, da Caroline Henderson medvirkede i Toppen af Poppen og skruede tiden tilbage til 80’er-poppens guldalder.

I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd og netop nu - i 30-året for udsendelsen af hans ultimative 80’er klassiker ”Magi i luften” - drager han ud med en perlerække af sine bedste sange – tænk bare på ” Efterår”, ”Spiller et Spil”, ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ” Elskes af dig”,”Mandagsstævnemøde”, ”Brændende læber” og ”Do you really wanna leave me this way” ….man kunne blive ved…

 Halbergs personlige mix af inspiration fra den amerikanske pop-rock-tradition og vores egen nordiske tone har gennem årene formet en helt unik stil, som har resulteret i en række legendariske evergreens - skrevet i samarbejde med nogle af vores bedste tekstforfattere : bla.a. Steffen Brandt, Elisabeth G. Nielsen, Lars Muhl og selvfølgelig Mona Larsen, som skrev langt den overvejende del af teksterne til Halberg Larsen. Og det kompositoriske samarbejde med hitmageren og produceren Michael Bruun var i høj grad brændstof til det lokomotiv, der forvandlede RayDeeOhh til en af de største pop-succes’er herhjemme til dato.Og det er virkelig nogle mangeårige ”Friends” som er med på landevejen:

Jette Schandorf (bas, kor) og Jan Sivertsen (trommer, kor) er den kreative og dynamiske duo, der igennem 35 år har været en meget vigtig faktor i selve udviklingen af Halberg’s sange – Jette’s dybe, musikalske og groovy bas i samspil med Jan’s sprudlende, stilskabende trommer.

Igennem årene har de sammen med Halberg udviklet og finpudset stilen, indspillet utallige albums med danske og internationale kunstnere og turneret landet tyndt – både som en del af Lis Sørensens roste liveorkester – men også som Poul Halberg Powertrio, hvor de bedste inspirationskilder fra ungdomsårene er blevet hyldet i 10 år – Cream, Hendrix osv.

 Heidi Degn (vokal) vil med sin smukke og personlige stemme fortolke de mange gode sange i tæt samarbejde med Poul’s bluesprægede vokal og guitar. Heidi debuterede med BeePop i slutningen af 90’erne, hvor Halberg/Sivertsen producerede det første album ”Vejen er Åben” med single hittet ”Mangler dig nu”. Hun er tillige internationalt kendt med sangen ”Close to you” – produceret i samarbejde med DJ-Aligator.

Senest har Heidi sunget Halbergs titelsang til Zentropafilmen Zoomerne i 2009.

Gorm Bülow (keyboards) er nyeste medlem. Med sit erfarne og kreative spil og rytmiske sikkerhed lægger han nye dimensioner til bandets sound . Gorm har bla. a. spillet med Sebastian, Jacob Sveistrup, Søs Fenger & Danseorkesteret og back'et utallige andre danske solister op. Han har endvidere været kapelmester på Cabaret (Det. Kgl. Teater), Mamma Mia (Tivoli) samt Idols ( TV3).

Halberg & Friends datoer og billetter

lør 18 jul 2020 19:00

Den Store Værftshal i Svendborg, Svendborg

Halberg & Friends - siddekoncert i Værtshallen

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger