HALFESTEN! 4 årtier, 5 timers fest, 4 livebands/dj's billetter

Bliv fan

Nu inviterer vi til DEN VILDESTE HALFEST! Den løber af stablen den 13. september og byder på ikke mindre end 5 timers ægte halfest og ikke mindre end 4 livebands/DJ'acts med de største hits fra hele 4 årtier! Simpelthen en ægte 80'er-fest, 90'er-fest og 00'er-fest i én vild festaften - og med opvarmning i de bedste 70'er-discohits! Selvfølgelig i Den store Værftshal på Svendborg Havn!

Du får livebandet SO 90's, livebandet Nuller Nix, 80'er-fest DJ Harske Hubbi og DJ Flamingo i Kammerateriets Funkshow. Og frem til Kammerateriets 5 års fødselsdag i maj får du tilmed 50% rabat på billetten!

AFTENENS INDHOLD:

KAMMERATERIETS FUNKSHOW - 70'ERNE HAR RINGET!
DJ Flamingo varmer dansegulvet op med de største hits fra Earth Wind & Fire, Bee Gees, Donna Summer, Jackson, Chic osv. osv.  Kridt danseskoene, det er Saturday Night!

DJ HARSKE HUBBI'S 80'ER-FEST!
Chok-chok-chok! Hubbi indtager den store scene med de allerstørste 80'er-hits og hans total i orden musiksmag-smag-smag. Dær æ å ballongdans jo! Hubbi slutter aftenen af i et stort, vild DJ-set.

SO 90'S - ÆGTE LIVE 90'ER-FEST!
Der er dømt neonlys og 90210-nostalgi når Danmarks mest gennemførte 90’er band træder ind på scenen. Du bliver taget tilbage til en tid med tæskeholdet, plateausko og yo-yo-battles i skolegården – i en storsvedende dansefest med alle de største hits fra dette gyldne årti! ”Mr. Vain”, ”Cotton Eye Joe”, ”Macarena”, ”Backstreet’s Back” og ”Boom Boom Boom Boom” og mange flere skydes udover scenen med uhørt energi, power og vildskab!

NULLER NIX - ENDELIG EN 00'ER-FEST LIVE!
Kan du huske da Nik&Jay var 21 år med drengesind og du hørte Destinys Child fra din Sony Ericson-telefon? Nuller Nix giver dig alle de vildeste 00'er-hits! Endelig er tiden kommet til en gedigen 00'er-fest med vildt liveband i den helt rigtige stil fra årtiet hvor keychains, Miss Sixty-bukser og partisansertørklæder var the thing!

HALFESTEN! 4 årtier, 5 timers fest, 4 livebands/dj's datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til HALFESTEN! 4 årtier, 5 timers fest, 4 livebands/dj's i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger