Halloween på FÆNGSLET billetter

Bliv fan

Endnu en gang slår FÆNGSLET portene op til (u)hygge og byder velkommen til årets halloween, der løber af stablen d. 18.-21. oktober.

Tag familien i hånden og leg med, når vi fejrer Halloween i uge 42.

Traditionen tro har vi pyntet Snedkeriet op og sørget for alt, I skal bruge til at lave byens flotteste græskar-lanterne. Vi har en masse græskar, som kun venter på at blive udhulet og forvandlet til lanterner. Brug en skabelon eller skær ud fra din egen fantasi og tag resultatet med hjem til pynt.

I kan også deltage i konkurrencen om at lave det flottest skårede græskar. Vinderen får en gaveæske med fine FÆNGSLET varer. Spisehuset 8F laver en pop-up café i lokalet, hvor I kan købe uhyggeligt lækre kager og skræmmende god kaffe til farligt gode priser.

Grundet manglende ressourcer hos vores gode samarbejdspartnere, er det ikke muligt at slå arrangementet op i samme store stil, som vi plejer med fangekælder, eller sår- og zombie-workshops. Men som altid kan vi love en god oplevelse ude af huset og med halv pris på entréen i Fængselsmuseet, er der rig mulighed for en dag fyldt med underholdning for hele familien.

Pris
Barn: kr. 35,00
Voksen i følge med barn: Gratis

Tidsrum
Kl. 10.00 - 15.00
Du køber en dagsbillet til arrangementet, og du bestemmer selv hvornår du kommer på dagen.

Halloween på FÆNGSLET datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Halloween på FÆNGSLET i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger