Halloween på FÆNGSLET billetter

Bliv fan

Der er skruet op for uhyggen med aktiviteter, når FÆNGSLET slår porterne op og byder velkommen til årets halloween, der løber af stablen i uge 42.

Oplev FÆNGSLET, når det er pyntet i vaskeægte Halloween stil og programmet er fyldt, så I er godt beskæftiget. Traditionen tro vil der være græskarudskæring, hvor du kan teste dine kreative evner og tage resultatet med hjem til pynt. Bliv rigtig klar til Halloween sammen med Dystopia Entertainment i deres zombie-værksted, hvor du først lærer at sminke dig selv som en zombie, derefter zombificeres noget af dit eget medbragte tøj, og slutteligt lærer du at gå og opføre dig som en zombie! 

Er du rigtig modig, kan du gå på opdagelse i vores Haunted House, som ligeledes er orkestreret af Dystopia Entertainment.

COVID-19 TILTAG
Det skal være helt trygt at tage til Halloween på FÆNGSLET. Derfor er dagen inddelt i forskellige tidsintervaller, så vi undgår for megen kødannelse. Derudover er vores kapacitet begrænset, så I behøver ikke være bekymrede for, om der bliver for mange omkring jer. Dette betyder dog også, at der kun kan komme 1 voksen med til aktiviteterne pr. barn. Ellers henstiller vi til hyppig brug af håndsprit og at holde afstand. Og bare rolig, vi skal nok hjælpe jer!

OBS: Der skal kun købes billet til børnene – voksne er gratis. Der må gå 1 voksen med pr. barn til aktiviteterne.

Med i billetten får du

  • Græskarudskæring
  • Zombie-værksted:
    • zombiesminke
    • zombifiering af dit eget, medbragte tøj
    • zombieskuespillerskole

Halloween på FÆNGSLET datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Halloween på FÆNGSLET i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger