Hans Philip billetter

Bliv fan

Vemodig og tilpas skæv, dansksproget R&B fra tidligere Ukendt Kunstner-vokalist.

Den forbandede kærlighed. Når den ikke vil, som man selv vil, kan det godt føles, som om der går et skår af alting. Heldigvis kan de blå tanker føre til skøn musik. Det er tilfældet for Hans Philip.

Og kærligheden kan både være rettet mod den eneste ene, det ikke skulle være, og mod et tidligere projekt, der gik i sig selv. Projektet, som de fleste kender Hans Philip fra, er den hedengangne duo Ukendt Kunstner, hvor Hans Philip sang og rappede om både natteliv og smuk fortabelse i storbyen.

Efter fire års succesridt (herunder et par optrædener på Roskilde Festival) stoppede Ukendt Kunstner. Der skulle ske noget andet.

Makkeren Jens Ole McCoy fandt vejen videre som producer og filmmusiker. Hans Philip tog sig mere tid; pudsede og sleb på sit udtryk, før han var klar til at slippe det fri til verden.

Heldigvis var det al ventetiden værd. Hans Philip viser, at han fortsat har masser af musik i sig, og hans eventyrlystne hjerne tager ham i nye, spændende retninger. Tidligere i år udgav han solodebuten Forevigt, som er fuld af regnvejrsvåde, døsige R&B-croons og støvede slowraps. Tempoet holdes insisterende lavt og eftertænksomt, og det klæder Hans Philip gevaldigt. Bare spørg GAFFA, Politiken og Soundvenue.

Hvis man er glad (eller trist på den gode måde) for blå stemninger a la navne som Frank Ocean og James Blake, så er der masser af godter at hente hos Hans Philip.

Hans Philip datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Hans Philip i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger