Healing from emotional trauma billetter

Bliv fan

Vi har alle oplevet tidspunkter eller har haft perioder i vores liv, hvor vi gennemgår nogle svære og udfordrende situationer eller livsvilkår, hvor det kan være svært at italesætte og snakke med vores nærmeste om det.

Der findes utrolig mange tabubelagte emner. Formålet med dette event er at aftabuisere nogle emner, åbne op for det og snakke højt om det.

Vi vil dele vores oplevelser om skilsmisse, dødfødsel, kronisk sygdom, depression og angst. En ting disse ovenstående emner har tilfælles er, at det er svært, at italesætte for mange.

4 stærke, seje og modige kvinder vil dele deres personlige og sårbare historier.

De har alle haft udfordrende perioder. Men de har alle én ting til fælles - de er alle kommet op på hesten igen.

Men spørgsmålet er - Hvordan? Hvad har de gjort for at være dér hvor de er henne nu? Hvordan er det kommet igennem deres svære tider? Har de søgt professionelle hjælp? hvordan har “the community” taget det, hvis de har talt højt om deres situation? Har det været tabuiseret eller er de blevet mødt op med forståelse? Hvordan har de tacklet det derefter?

Tag med på en personlig rejse om, at kunne, turde, ønske, elske, ville, falde, kæmpe og rejse sig.

Uanset etnicitet, religiøse overbevisninger eller hudfarve er vi ikke immune for livets prøvelser. Vi er alle kvinder der kommer en dag til at havne i lignende situationer.

Så kom og bliv inspireret og motiveret af dine medmennesker. Empowered women, empower each other. Sammen kan vi gøre en forskel

What makes you vulnerable makes you beautiful.
- Brenè Brown

Healing from emotional trauma datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Healing from emotional trauma i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger