Hjem På Hjul: Foredrag om mit liv i et bæredygtigt tinyhouse og en ny bevægelse i Danmark billetter

Bliv fan

Kan man bo i et selvbygget hjem på 14m2?

Ja, det kan man - i hvert fald hvis man spørger forfatter og foredragsholder, Anders Boisen. Han gør det nemlig selv og er dermed en ambassadør for den såkaldte tinyhouse-bevægelse, som er ved at vinde frem i Danmark.

I dette foredrag fortæller Anders om, hvorfor og hvordan han har valgt at bygge og bo bæredygtigt i en mobil bolig bygget på en gammel bådtrailer. Han fortæller bl.a. om:

- Bæredygtige byggematerialer, indretning, og hvordan man kan leve "off grid", dvs. gøre boligen selvforsynende med bl.a. strøm og vand.

- Personlige fejltagelser og læringer i processen, samt indblik i hans livsstil i et hjem på hjul.

- Hvad der lige nu sker ude i de danske kommuner, hvor tinyhouse-dagsordenen er ved at komme på dagsordenen i stadig flere byråd.

Om Anders Boisen

Udover selv at have bygget et tinyhouse har Anders Boisen arbejdet med bæredygtig omstilling, hverdagsaktivisme og byudvikling i en årrække. I bogen De Uformelle Byskabere (2019) beskriver han, hvordan borgere kan omdanne byrum til laboratorier for grøn omstilling og en ny, bæredygtig velfærdsøkonomi. Anders har tidligere arbejdet med borgerinddragelse og byudvikling i Aarhus i fem år, hvilket giver ham en indsigt i den politiske og embedsmæssige virkelighed, som tinyhouse-bevægelsen står over for. I dag er Anders forfatter og foredragsholder og i øvrigt en hyppig klummeskribent om bæredygtighed i Stiften.

Hjem På Hjul: Foredrag om mit liv i et bæredygtigt tinyhouse og en ny bevægelse i Danmark datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Hjem På Hjul: Foredrag om mit liv i et bæredygtigt tinyhouse og en ny bevægelse i Danmark i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger