Hjertets Stilhed - 2 dages healing-workshop billetter

Bliv fan

Med udgangspunkt i bøgerne ”Lysets Lov”, ”SHM – Lyset i Mørket”, dokumentarfilmen ”Yeshua – Lost in Translation”, samt et helt livs søgen efter livets hemmeligheder, vil Lars Muhl på denne workshop dele sine erfaringer med nærvær og healing.

Allerede som barn udviklede Lars Muhl ESP, og disse evner bruger han i dag i sit arbejde med andre mennesker.

Lars Muhl trækker ført og fremmest på Yeshuas visdom, som den kommer til udtryk i Ny Testamente, Dødehavsskrifterne, samt skrifterne fra Nag Hammadi, men også på Carl Gustav Jungs alkymiske arbejde, samt på kvantefysikkens fædre Alfred Einstein, Niels Bohr, Max Planch og David Bohm.

Hvor end mennesket færdes, bringer det med sig en baggage af kvaliteter, følelser, fordomme, frygt og sjælelige sår, hvormed det påvirker sine omgivelser ved sin blotte tilstedeværelse. Når mennesket er ubevidst om denne baggage, reducerer det sig selv til en brik i et spil, som det ikke er herre over. For normalt er det sådan, at skrigende kommer vi til verden, støjende går vi igennem den, for kun at efterlade os et kaotisk rod, når vi skal herfra.

Stilhed er ikke fravær af lyd. Stilhed er, når et menneske bliver bevidst om øjeblikkets sakrale essens, og handler derefter. Uden denne bevidsthed støjer man.

Ved at udvikle evnen til at se bag det tilsyneladende, gennem et udvidet empatisk perspektiv, og ved at praktisere klarhed i alle forhold og under alle omstændigheder, kan mennesket opnå nærvær, balance og present tilstedeværelse.

Mennesket gennemgår på jorden en forklarelsesproces, hvori det har mulighed for at genopnå den oprindelige tilstand. Al spirituelt arbejde har at gøre med denne individets genetablering af dets bevidste forbindelse til Gud.

Det vil være en fordel, men ingen betingelse, at man har læst bøgerne ”Lysets Lov” samt ”SHM – Lyset i Mørket”.

”Vi giver for at erfare kærlighed. Når vi giver uden kærlighed, erfarer vi intet af interesse.” (Phillipsevangeliet)

”Det eneste vi i virkeligheden savner, er alt det, vi selv mangler at give.” (Lysets Lov)

Hjertets Stilhed - 2 dages healing-workshop datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Hjertets Stilhed - 2 dages healing-workshop i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger