Hodja fra Pjort billetter

Bliv fan

– Orientalsk familiemusical af Sebastian

Østen for solen og vesten for månen bor Hodja i den hyggelige og fredelige by Pjort. Hodjas forældre synes det er vigtigt, at han går i skole og engang bliver skrædder, ligesom sin far. Men Hodja vil ud og opleve noget! Heldigvis møder han den gamle El Faza, som låner ham et tæppe, der kan flyve. Afsted går det, på flyvende tæppe, ud på et eventyr, der overgår Hodjas vildeste fantasi. Rejsen fører ham til hovedstaden Petto, hvor det myldrer med mærkelige mennesker, der ikke alle er lige søde.

En mand, der ligner en rotte, stjæler hans tæppe og giver det til landets mægtigste sultan, som snart skal giftes med den unge, smukke Ayshia. Hodja synes ikke Ayshia skal være sultanens kone nr. 234, så han er nødt til at få tæppet tilbage, så han kan befri hende – og flyve hjem igen.

Fantasien får luft under tæppet i Hodja fra Pjort – en familiemusical med sange skrevet af Sebastian med Kristian fra Ramasjang i rollen som Hodja.

 

Forfatter: Ole Lund Kirkegaard

Dramatisering: Sebastian

Bearbejdning: Ninette Mulvad og Kasper Wilton

Musik og sangtekster: Sebastian

Instruktion: Frede Gulbrandsen

Scenografi: Sir Grand Lear v/ Lea Burrows og Ingvild Grande

Kapelmester: Stephan Grabowski

Orkester: Stephan Grabowski, Renu Hossain, Jonas Stampe, Tin Sohili, Thomas Risell

Koreograf: Peter Friis

Medvirkende: Kristian Gintberg, Lise Koefoed, Donald Andersen, Troels II Munk, Ole Boisen, Michael Brostrup, Jakob Højlev Jørgensen, Max-Emil Nissen, Signe Mannov, Christiane Gjellerup-Koch, Laura Allen Müller, Sofie Torp

Hodja fra Pjort datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Hodja fra Pjort i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger