"Hold da helt Ferie" - revy i Pakhuset billetter

Bliv fan

Et musikalsk, komisk show, som handler om det at holde ferie, og hvor de tre på scenen absolut ikke er enige om hvordan og hvor en ferie skal holdes.....
Den ene vil kun til syden, den anden vil kun være i Danmark, og den tredie....ja, han er lidt vægelsindet - for nu at sige det mildt..... :-)
Fyens Stiftstidende skrev således ifb. med showets premiere i august 2019 på Hasmark Strand Camping:

"Der er noget om, at tiden går hurtigt i godt selskab - og det er man helt sikkert, når Rene Maaløe, Anja Vennberg og Klaus Svanborg Pedersen står på scenen i dette musikalske show, der bedst kan betegnes som en kabaret med et stort strejf af revy."

De to sæt flyver afsted med god underholdning, og showet handler om ferie i alle sine afskygninger. I en række potpourrier kommer man vidt omkring i verden med fuld fart – lige fra to lumre ældre mænds tur til Thailand til en tysk bierfest med lederhosen og alt hvad der til hører.

Musikalsk kommer man igennem et væld af kendte sange lige fra Liva Weel over Peter Belli og Shubidua til Admiralens Vise, Mandalay, rock'n roll og meget, meget mere.”
Musikken er lagt i kyndige hænder på kapelmester Tommy Dahl, som med sig har Lars Søgaard på trommer og Finn Hansen Trøjgaard på bas, og lyd og lys styres sikker af Morten Bregensted.

"Hold da helt Ferie" - revy i Pakhuset datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til "Hold da helt Ferie" - revy i Pakhuset i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger