Hornsrock Musikfestival billetter

Bliv fan

Hornsrock startede under navnet Hornstock i 2001 af en flok lokale musikere, der fik lyst til at holde en stor havefest hvor alle vennerne og familien kunne komme og høre den fede tråd fra øvelokalerne udendørs. Og hvorfor gøre festen privat, den skulle da selvfølgelig være for alle musikglade mennesker i omegnen. Festen skulle holdes et hyggeligt sted, hvor det var fedt at være gæst og fedt at optræde. Og i Hornsherred hvor langt de fleste initiativtagere boede. Ikke langt fra tanke til handling – den første festival blev afholdt i 2002 i den daværende formands store baghave i Gerlev med 500 betalende gæster. Efter to år i Gerlev flyttede festivalen til større forhold i Skoleskoven ved Marbækskolen i Skibby hvor vi i 2011 fejrede 10 års jublilæum med et brag af en fest og et udvidet program i anledningen. Med årene er gæsterne blevet flere, men ånden lever i bedste velgående: Hornsrock er den fedeste lille rockfestival, nogen festivalfreak kan ønske sig!

For at markere de næste 10 år, har festivalen ændret navn til HORNSROCK, en lille forskel, med en stor betydning. Festivalen foregår som navnet siger i Hornsherred og er primært en festival for lokal amatørmusik indenfor det rytmiske område, rock, blues, pop, rap, country, roots, bluegras, jazz, akustisk mmm. Et meget varietet program, men med det til fælles, at niveauet er meget højt, både musikalsk som lydmæssigt. Mange musikere har et nær -professionelt udtryk og sceneshow, så der er virkelig guf for både øjne og ører når omkring 25 bands fyrer den af fra den store scene over weekendens 3 dage.

Hornsrock Musikfestival er organiseret som en non-profit forening udelukkende med frivillig arbejdskraft. Alle arbejder gratis, også musikerne for det gode formål: At støtte det lokale musik – og kulturliv i vores område af landet. Ellers er alt som på de store festivaler – bare i mindre skala. Hele området er hegnet ind, der er boder, madtelt, back-stage, parkering, camping, badefaciliteter, konferencier og vagter.

Det er også for børn: Foruden den fede tråd byder Hornsrock, traditionen tro, børnene op til fest hele dagen lørdag. Med f.eks. hoppeborge, elastikjumper, gøgl, spejderlege, sporlege, maleværksted, hårkunst, lav-din-egen-t-shirt og meget andet, er der masser af mulighed for, at alle børn får en uforglemmelig oplevelse i trygge rammer. Som sædvanlig får de lokale musikskoler og ungdomsskoler lov til at åbne det musikalske bal lørdag, så fremtidens kommende musikstjerner også får lov at prøve at spille på den store scene og med den store lyd! Hornsrock er for hele familien.

Hornsrock Musikfestival datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Hornsrock Musikfestival i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger