Høstkoncert med Helene Blum & Harald Haugaard billetter

Bliv fan

Bramstrups storslåede og velklingende lade danner ramme om en festlig musikalsk høstfest med Helene Blum & Harald Haugaard Band i samspil med det 16-personer store Slesvigske Musikkorps under ledelse af dirigenten Henrik Vagn Christensen.

Der er de seneste to år blevet talt meget til vores fornuft og hjerner. Tiden er for alvor inde til at tale til vores sjæl og ånd. Lyden af en stille høstlig brusen fører os fra mark og eng med sensommerens melankoli og klare skønhed til høstbal på loen. Det sidste læs fejres med fyrig dansemusik. Lovsang følges af fest i hjerte og sind. Jeppe Aakjærs udødelige sang ”Nu er det længe siden” og ”Marken er mejet” er blandt sangene på repertoiret. Helt centralt står Carl Nielsens musik. Det var netop her på Bramstrups marker, at Danmarks store musiker gik og vogtede gæs som barn. 

Det internationalt anerkendte Helene Blum & Harald Haugaard Band har inviteret Slesvigske Musikkorps og et pigekor fra Sydslesvig med i koncerten. Som i Carl Nielsens personlige liv og musik mødes strygerne fra den traditionelle folkemusik med messingblæsere fra korpset og de folkelige sange.

Koncerten gæstes endvidere af et udsnit af egnens musikalske talentensembler. Ringe Kirkes Pigekor, Svane-enge koret fra Svanninge og Faaborg Midtfyn Musikskoles strygerelever er med til at løfte og festliggøre koncerten.  

Høstkoncert med Helene Blum & Harald Haugaard datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Høstkoncert med Helene Blum & Harald Haugaard i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger