Høstkoncert i Stakladen billetter

Bliv fan

Så er der åbningskoncert i Stakladen! Det er kulminationen på drømmen om at åbne et kultursted på Sydfyn. Frugten af lang tids arbejde på den fine gamle staklade skal høstes og de udsatte forventninger oven på den lange pandemi kan langt om længe forløses. Det skal fejres med en høstkoncert!
Vi byder på en aften i musikkens og de gode fortællingers tegn, når de to prisvindende folkemusikduoer "Fromseier Hockings" og "Andreas Tophøj & Rune Barslund" fyrer op under denne dobbeltkoncert. Lad os mødes i hyggeligt samvær.

Alle retningslinier omkring corona vil blive overholdt og antallet af publikummer er reduceret af samme grund.

https://www.andreasrune.dk/ 
https://www.fromseierhockings.com/

Duoen Fromseier Hockings kommer fra den lille fynske landsby Øksendrup hvor de også driver en økologisk æbleplantage og et cideri. Deres smukke melodier og sange er inspireret af deres omgivelser og folkene i dem. Stemmer og instrumenter blandes i et personligt univers med masser af groove og koncerten er bundet sammen af finurlige historier om musikken.

Andreas Tophøj og Rune Barslund er to af de stærkeste navne i ny dansk folkemusik. De to etniske jyder optræder med violin, accordeon, bratsch, whistle og vokal. I de senere år har de lagt publikum for fødderne på spillesteder og festivaler i hele Skandinavien, Storbritannien, Irland, og Tyskland. Bl.a. har store internationale festivaler som Tønder Festival, Celtic Connections og Kaustinen Festival nydt godt af duoens musik.
Begge duoer er gennem tiden hædret med priser ved Danish Music Awards - Folk. 

Høstkoncert i Stakladen datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Høstkoncert i Stakladen i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger