Hot Chocolate + The Drifters + Birthe Kjær billetter

Bliv fan

3-dobbelt koncert med Hot Chocolate, Ray Lewis & The Drifters og Birthe Kjær ved Hindsgavl Slot.

Oplev 3 fantastiske bands for kun 180 + gebyr.

HOT CHOCOLATE

Hot Chocolate blev dannet i Brixton, London, England i 1968. Medlemmerne af gruppen var Errol Brown, Tony Connor, Larry Ferguson, Harvey Hinsley, Patrick Olive og Tony Wilson.

I 1969 begyndte bandet at arbejde på en reggae-version af John Lennon sangen “Give Peace A Chance”. Errol Brown havde ændret teksten til deres version, men blev informeret om, at han ikke kunne gøre dette uden John Lennons tilladelse, så en kopi af demoen blev sendt til Beatles Apple-pladeselskabet for at se, hvad de syntes om indspilningen. Heldigvis elskede John versionen, og den blev udgivet på Apple.

I 2010 erstattede sanger Kennie Simon, Greg Bannis på vokal, og skabte, hvad mange siger, er den bedste lyd nogensinde.

Ray Lewis & The Drifters

Den verdensberømte, amerikanske vokalgruppe The Drifters, der blev dannet i 1950’erne. Gruppen har fostret mange kendte solister, blandt andre Ben E. King. Gennem de mange år har der været dannet flere Drifters grupper, blandt andet de originale drifters, the new Drifters og flere andre. Flere gange er det endt i retssager, om hvem der har rettighederne til at bære navnet.

I alt har over 60 sangere været med i Drifters grupper. Nogle af gruppens mest berømte sange er “There goes my Baby”, “Up on the Roof” og “On Broadway”, der alle fik høje placeringer på den amerikanske top hitliste.

Gruppen præsenteres nu med den originale forsanger, Ray Lewis i front. Ray Lewis blev født i Los Angeles og voksede op med at synge i kirken. Et af hans første job som forsanger var at genindspille alle de originale Drifters hits, så offentligheden kunne genkende ham som The Drifters stemme. Han optrådte sammen med Bill Fredericks, Johnny Moore og Ben E King og endte med at blive et af længst tjenende medlemmer i bandet inden han i 1980’erne trådte ud af gruppen for at forfølge en solokarriere, men er nu tilbage.

Birthe Kjær & Feel Good Band

Birthe Kjær turnerer også i 2019 med sit store, ”Feel Good Band”, som består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg. Ronnie er et kendt ansigt på DK4 ́s "Fællessang i Mariehaven".
Birthe Kjær & Feel Good Band ́s show har stor succes på sommerens mange festivaler, og er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester. Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe og Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader
altid publikum i et inferno af "syng med", gummibåde og klapsalver.

Repertoiret spænder helt fra starten i 1968 af Birthe Kjærs karriere med sange som "Arrivederci Franz", ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol”, og ”Tennessee Waltz” – alle sange som publikum kan synge med på. Og selvfølgelig maler de også Byen rød. Sammen med de dygtige korpiger bliver der også sunget forskellige medley`er sammensat af danske såvel som udenlandske grandprix sange.

Det hele bliver blandet med swingende evergreens fra Birthes album ”Smile”, som hun udgav i 2011, med sange som ”Such a night”, ”For once in my life” "Slow boat to China".

Showet rundes ofte af med Birthe Kjærs version af ”My way”, hvor hun meget apropos kigger tilbage på sit liv og sin lange, flotte karriere. 

I efteråret i 2015 udgav Birthe Kjær sit nye pop-album "Lige fra hjertet", med sange som "Sku ́vi ikke lave lidt ballade", "Achy breaky heart" og "Du betyder alt for mig". Sidste sang i duet
med Bobo Moreno.

Birthe Kjær modtog prisen for Bedste kvindelige Dansktopsanger ved det store Dansktop Prisen 2016 show i Herning. Og også i år fik hun en pris, nemlig i kategorien Bedste Koncertnavn 2017.
Men det blev ikke kun ved 1 pris - Birthe blev også tildelt den fornemme Ærespris 2017 for et langt professionelt virke i branchen.

Hot Chocolate + The Drifters + Birthe Kjær datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Hot Chocolate + The Drifters + Birthe Kjær i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger