Howe Gelb Piano Trio billetter

Bliv fan

JernbaneKULTUR torsdag den 23. november kl. 20.00

Danmarks Jernbanemuseum

Howe Gelb besøger atter Danmark i november og lægger med projektet Howe Gelb Piano Trio vejen forbi Danmarks Jernbanemuseum. Dermed åbnes årets sæson af JernbaneKULTUR med en koncert af internationalt format, og publikum kan glæde sig til en aften med en af de seneste tre årtiers mest opfindsomme og innovative amerikanske musikere.

Med JernbaneKULTUR byder Danmarks Jernbanemuseum på en række anderledes kulturarrangementer, der på en skæv og overraskende måde bringer jernbanerne i forbindelse med film, litteratur og musik i museets rustikke omgivelser.

Howe Gelb har været på musikscenen siden 1980 og er bredt anerkendt som både sanger, sangskriver, musiker, producer og er ikke mindst kendt som hjernen bag bandet Giant Sand. Gelb bevæger sig rundt i meget forskellige genrer som punk, roots-rock, og jazz. Jernbanetemaet har også ofte været til stede i sange som Ride the Rail, Train Singer’s Song eller Love like A Train.

Det er en af amerikansk musiks mest interessante og unikke musikere, man kan opleve, når Howe Gelb Piano Trio, med sidste års meget roste Future Standards i bagagen, indtager scenen og spiller koncert mellem gamle damplokomotiver på Danmarks Jernbanemuseum i Odense.

Billetkøb

Prisen er 190 kr. + gebyr.

Medlemmer af Museumsklubben: 150 kr. + gebyr. Som medlem af Museumsklubben kan du købe billet med rabat, både til dig selv og en ledsager. I billetsalget skal gyldigt klubkort fremvises. 

Der er tale om unummererede pladser.

Dørene åbner kl. 19.30. Der kan købes varme og kolde drikke i museets jernbanebar.

Howe Gelb Piano Trio datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Howe Gelb Piano Trio i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger