Hr. Skægs Juleønske billetter

Bliv fan

Hr. Skægs Juleønske

Hr. Skæg kommer til Middelfart den 12. december og har brug for hjælp fra de klogeste hoveder i Middelfart og omegn, så han kan få opfyldt sit største juleønske!

Eventyrligt juleshow i Middelfart

Vi har brug for ekstra god julestemning i Lillebæltshallerne i år! Derfor er vi stolte af at kunne lægge haller til et eventyrligt juleshow for hele familien.
Hr. Skæg, som alle børn kender fra DR Ramasjang, laver et stort juleshow med sjove og uforglemmelige julesange. Showet indeholder en god fortælling, der udvikler sig og afslører sjove, snørklede og lærerige øjeblikke. Både store som små bliver fanget af den gode historie og bliver inddraget i at opfylde Hr. Skægs Juleønske!

I showet tager Hr. Skæg og hans makker, Vinter, hul på julens glæder og de mange forventninger, der hører med. I kan se frem til at grine og synge – og blive klogere på julens dilemmaer. Udover et fantastisk show, får I også input til nogle gode samtaler med jeres børn omkring årets jul og ikke mindst forventninger til julegaver.

Alle børn - og deres voksne - er inviteret til et magisk juleshow i Middelfart! 
Vi håber at I vil kigge forbi og hjælpe Hr. Skæg med at opfylde hans store juleønske. 

Praktiske oplysninger: 

Billet. En billet koster 125 kr. (ekskl. gebyr) uanset om man er et barn eller en barnlig sjæl. 

Billet inkl. drikkevarer og snacks. Undgå kø og bestil det hele samlet. For 35 kr. ekstra pr. billet får I: en kildevand eller juice, frugt, pølsehorn og slikposer. Der følger også en lille surprise med, som kan indløses til en god oplevelse for familien i vores lokale bowlingcenter, King Pin Bowl & Diner. 

Covid-19 forholdsregler: 

Vi følger alle gældende forholdsregler, så I skal bare læne jer tilbage og nyde det flotte show. Vi har sørget for god afstand og rigeligt håndsprit, så I skal bare huske mundbind (til publikum på 12 år og derover) og godt julehumør. I må selvfølgelig tage mundbind af, når I sætter jer på jeres pladser. 

Hr. Skægs Juleønske datoer og billetter

lør 12 dec 2020 13:00

Lillebæltshallerne, Middelfart

Køb billet

lør 12 dec 2020 16:00

Lillebæltshallerne, Middelfart

Prøv senere

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger