HUGO awards 2019 billetter

Bliv fan

Glæd dig til en aften hvor vi hylder de unge filmskabere fra Film- og Medievidenskab i samarbejde med kendte ansigter fra film- og mediebranchen!
 
Første del af aftenen vil byde på et prisuddelingsshow arrangeret af de førsteårsstuderende fra Film- og medievidenskab på KU. Vinderne af årets priser findes i samarbejde med en jury sammensat af professionelle folk fra filmbranchen, og priserne overrækkes ligeledes af kendte ansigter fra film- og mediebranchen. 

Anden halvdel af aftenen består af et brag af en afterparty!
 
Hvis du er nysgerrig på, hvem nogle af fremtidens filmskabere muligvis er, og hvis du elsker en god fest,  så vil du ikke gå glip af HUGO Awards 2019! 
 
Følg med på vores Facebookside: @HUGOAwards.dk

Ved du allerede nu, at du bliver fast gæst i baren? Køb et barkort og spar penge på øl, shots og drinks! 

Hvad er HUGO?
Det hele startede for over 30 år siden med en lille prisuddeling for Film- og medievidenskabs inkarnerede filmamatører. I dag er Hugo vokset sig til at være et “rigtigt awardshow”, som er bredt kendt i film- og tv-branchen.
 
Det var vist nok tilbage i 1982 i det ”store” hjørnelokale lige udenfor filmgangen til venstre for hovedindgangen på gamle KUA, at Hugo Awards – dengang kaldet Hugo Festival – blev stiftet. I begyndelsen var statuetterne gamle standerlamper. Det varede indtil Lars Bo Kimergaard begyndte at guldbronzere gamle videobånd. Prisen for årets bedste produktion blev opkaldt efter den daværende institutsekretær, Hugo – som nu i al sin glans lægger navn til hele festivitassen. I Inquirer nummer 25 fra 1990 er der et billede af at han får overrakt en buket hyldestblomster af den daværende hugo-komité: Erik L. Petersen (tidl. Gloria), Keld Reinicke og Palle Strøm (Zulu-chefer) samt Ole Steen Nilsson (stifter af Inquirer og nu indkøber af spillefilm på TV 2). Ja, det er prominente folk der har haft med hugo at gøre!
 
Mange af de traditioner, der eksisterer i dag, stammer faktisk fra den periode, hvor disse fire herrer samlede festen op, iklædte den smoking, en jury med udenforstående branchefolk, fanfare og meget mere. Man kan derfor, hvis man går ind på biblioteket, finde de gamle numre af Inquirer og se at Lars Von Trier bl.a. har siddet i juryen (vist i ’92 eller ’93). Han kendte også Hugo personligt og snakker i dag gladeligt om sekretæren fra sine studiedage.

HUGO awards 2019 datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til HUGO awards 2019 i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger