Huxi Bach billetter

Bliv fan

Huxi Bach skal på landevejen efter en pause på over 2 år med sit nye One-man show “Nye Tider”. Der er nye bekymringer, ny regering og helt nye måder at blive krænket på. Og så har Huxi i øvrigt fået en kone og to børn. Det er nye tider.

Huxi Bach er kendt som TV- og radiovært, klummeskribent, samfundskommentator og satiriker, men frem for alt, er han kendt for at være aldeles velovervejet, vel-researched og livsklog entertainer, som man i den grad har lyst til at lytte godt efter. Særligt når han bygger op til sine underfundige pointer, som indeholder humor på et højt plan.

Han tilbragte sine første 10 arbejdsår på Danmarks Radio, hvor han prøvede kræfter både med TV og radio. Fra vært på ungdomsprogrammet ”Boogie” over i talkshow med Clement Kjersgaard på DR2, hvor Huxi leverede ugentlige satiriske indslag til diverse radioprogrammer på P3 – alt fra OL i Beijing til søndags-satire til det store P3 Guld Show. Og ikke mindst ”Den Løse Kanon” med Karen Thisted, som vandt Ekstra Bladets Gyldne Mikrofon i 2010. Senest har vi oplevet Huxi Bach i selskab med komikeren Jan Gintberg i programserien ”Må vi komme med?”, hvor de 2 værter portrætterede Danmark og danskerne på deres helt egen finurlige vis.

Med Huxi Bach er der garanti for en yderst sjov, skarp og tankevækkende optræden.

Huxi Bach datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Huxi Bach i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger