In The Air Tonight billetter

Bliv fan

En hyldest til Phil Collins. Et festfyrværkeri af en hyldest til en af de største mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins.

Koncerten blev en stor succes, da den sidst blev spillet i Hermans i 2021. MusicalDanmark lover, at salen igen vil blive rødglødende til oktober 2022!

IN THE AIR TONIGHT er en medrivende nærværende hyldest til Phil Collins, som musikalsk vil spænde over 50 år - fra de tidlige hits med Genesis til de sene hits fra musicalen Tarzan. I alt over 30 uimod¬ståelige hits, bl.a. Against All Odds, One More Night, Sussudio, Another Day In Paradise, You Can't Hurry Love naturligvis titelnummeret.

Som teenager havde Phil Collins succes som skuespiller på teatret, i små roller på film. Så karrierevejen var ligesom stukket ud. Men da gruppen Genesis i slutningen af 1970 søgte en trommeslager tog han udfordringen op fik jobbet. Fem år senere blev han så gruppens forsanger, da Peter Gabriel forlod Genesis. I 1980 forsøgte han sig som solist fik et verdenshit med sangen In The Air Tonight. Og resten er - historie

Phil Collins står i dag som en af de mest succes¬fulde kunstnere nogensinde med et albumsalg på over 100 milllioner stk. Den eneste musiker, der har klaret dette, udover Michael Jackson Paul McCartney

På scenen i IN THE AIR TONIGHT er der syv professionelle skuespillere musikere, bl.a. Jonas Rasmussen, Lene Nørrelykke, Anne Kraglund Niels Rahbech. Koncerten er iscenesat af Rikke Lillevang produceret af MusicalDanmark fra Århus, der tidligere har stået bag store succeser i Hermans med shows som Time Of My Life, Sad i parken, Band On The Run, John & Joel Fra Waterloo til Düvemåla.

In The Air Tonight datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til In The Air Tonight i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger