Infernal billetter

Bliv fan

Infernal er en dansk pop/dance-duo, der slog igennem i 1997 med debutsinglen "Sorti de l'Enfer".

Gruppen består i dag af Lina Rafn og Paw Lagermann. Oprindeligt var Søren Haahr også med i Infernal, men han valgte at forlade gruppen efter succesen med debutalbummet Infernal Affairs.

Et af gruppens tidligere kendetegn var deres eksperimenterende musikstil, hvor de blandede utraditionelle musikgenrer med moderne eurodance. Som eksempel kan nævnes hittet "Kalinka", der er bygget over en russisk folkemelodi med navnet "Drobushki".

I de seneste år har Infernal drejet deres lyd mod pop, disco og clubbing, og har nedtonet det eksperimenterende element. Der er kommet mere sang på. Bandet er på endvidere begyndt at introducere flere akustiske og rockprægede elementer som guitar og akustiske trommer. Singlen "From Paris to Berlin", der har ligget højt på salgslister i bl.a. Finland, Storbritannien, Frankrig og Italien, er bl.a. et produkt af dette stilskifte.

Sammen har Lina Rafn og Paw Lagermann også skrevet og produceret for andre kunstnere, bl.a. Musikk feat. John Rock ("Summer Lovin'"), Bent Fabricius-Bjerre ("Jukebox"), Sanne Salomonsen ("Miracle") og Line Rømer's "Stop, stop"

Infernal datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Infernal i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger