Hvem er Billet.dk?

Billet.dk er en dansk og veletableret billetformidler, der tilbyder officielt billetsalg til mange forskellige typer arrangementer. Vi samarbejder direkte med arrangører og spillesteder over hele Danmark.

God kundeservice
Som en af danmarks store og uafhængige billetudbydere har vi stor erfaring i at levere god service i forbindelse med dit billetkøb. Vi tilbyder en komplet billetservice hvor du både kan købe billetter gennem vores hjemmeside, via Facebook, vores salgssteder og vores kundeservice på telefonen.

Via vores hjemmeside kan du oprette en profil og markere hvilke artister og spillesteder du godt kan lide - så sender vi dig en besked når der kommer billetter i salg med artisten.

Salg af festivaler og store koncerter
Vores systemer er bygget til at håndtere onsales af store koncerter, hvor der sælges mange tusinde billetter i minuttet, og vores scanningsløsning håndterer sikker adgang til koncerten for alle billetkøbere på tværs af flere gates og venues. Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for din koncert.

Billetsystem til spillesteder
Vores Boxoffice-software kaldet Ticketware er designet til at håndtere billetsalget på større og mindre spillesteder. Med Ticketware kan du håndtere fysisk billetsalg, billetprintning og online-salg fra både din egen hjemmeside og via Billet.dk.

Styr selv dit billetsalg med Billetshop
Vi har udviklet Billetshop til mindre og mellemstore arrangører, der selv ønsker at styre deres billetsalg, og samtidig have fordelen af at være synlig på Billet.dk og hele vores platform. Med billetshop kan du selv designe dine billetter, salgsside og oprette dine events på få minutter.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger