Om os

Billet.dk er et veletableret billetbureau og et officielt billetsalg, der samarbejder direkte med arrangører og spillesteder over hele Danmark.

Som en af Danmarks store og uafhængige billetudbydere har vi stor erfaring i at levere god service i forbindelse med dit billetkøb. Vi tilbyder en komplet billetservice hvor du både kan købe billetter gennem vores hjemmeside, via Facebook, vores salgsteder og vores kundeservice på telefonen.

Billet.dk bygger på en kombination af mange års erfaring og den nyeste teknologi inden for billetsalg og distribution. Vores software er en "Ferrari" inden for billetsalg, der bl.a. har distribueret Take Thats turneer i U.K. incl. Wembley Stadion.

Via vores hjemmeside kan du oprette en profil og markere hvilke artister og spillesteder du godt kan lide - så sender vi dig en besked når der kommer billetter i salg med artisten.

Vi kan tilbyde arrangørerne et af verdens mest avancerede billetsystemer, hvor du tilmed selv kan oprette din egen billetshop i dit helt eget design, og sætte dit eget arrangement i salg på under 10 minutter. Se mere på www.billet-shop.dk, eller kontakt vores kundeservice.

Bedste hilsner
Billet.dk

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger