Tilgængelighed

Vores mål er at levere en hjemmeside der er tilgængelig for et så bredt publikum som muligt, uanset teknologi eller evner. Vi arbejder hele tiden på at øge brugervenligheden og tilgængeligheden af vores hjemmeside, og i dette arbejde bestræber vi os på at overholde følgende standarder og retningslinjer:

Denne hjemmeside overholder Double-A niveauet fra World Wide Web Consortium (W3C) Web Content AccessibilityGuidelines (WCAG) 1.0.

Disse retningslinjer beskriver hvordan webindhold gøres mere tilgængeligt for personer med handicap eller mennesker uden handicap, der er I forskellige situationer som f.eks. langsom internetforbindelse, har et midlertidigt handicap som f.eks. en brækket arm, eller har ændrede muligheder p.g.a. ældning.

Dette site er bygget ved hjælp af kode der overholder W3C standarden for XHTML og CSS. Sitet skulle gerne vises korrekt i de fleste nuværende browsere, men er blevet grundigt testet på:

Al tekst indhold på denne hjemmeside bruger relativ font-dimensionering, som kan øges eller mindskes ved hjælp muligheden for tekst-størrelse i din browser. De fleste browsere understøtter også brugen af ctrl + og ctrl – tastaturgenvejene.

Selv om vi hele tiden prøver at gøre vores bedste, kan der være dele af hjemmesiden der ikke falder indenfor de kvalitets-standarder som vi arbejder på at overholde. Hvis du oplever noget vi an gøre bedre, eller vil du helt simpelt rapportere en fejl eller forkert information, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte vores web-afdeling på webmaster@billet.dk.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger