Billetsystem til museer

Vi tilbyder salg af entrébilletter til museer og andre kulturinstitutioner. Det kan enten være et online-supplement til jeres almindelige salg, eller en midlertidig løsning hvor alle gæster skal købe online til en bestemt dag eller tidspunkt, for at kontrollere antal samtidige gæster på museet. Online billetsalg giver desuden mindre kontakt med publikum i indgangen, da personalet kan tjekke billetten fra afstand, og publikum skal ikke røre ved jeres betalingsterminal m.v.

Billettyper:

  • Udateret entrébillet der kan benyttes på alle datoer i et givent år eller sæson
  • Dateret entrébillet (evt. med tidszone) der skal benyttes på bestemt dato/tid. Kunden vælger her fra en kalender-oversigt og får præsenteret billetmulighederne ved klik på datoen. Når der ikke er flere ledige pladser på en dag/zone, så vil de stå som udsolgt.

Det er naturligvis muligt at oprette alm. billetter, børnebilletter og diverse klub, medlems- og rabatbilletter.

Billetdesign:

Vi designer en billetskabelon til jer, med jeres logo/farver og de billetinformationer der gælder for netop jeres museum. Desuden designer vi også en salgsside i jeres farver, som I kan implementere på jeres egen hjemmeside.

Billetdesign

Visning:

Ud over jeres egen hjemmeside kan dit museums billetsalg blive vist på Billet.dk for endnu større synlighed. Alle arrangementer på Billet.dk bliver desuden automatisk synkroniseret med kulturkalendere som f.eks. Kultunaut. Desuden bliver I vist i Billet.dk’s nyhedsbreve landsdækkende.

Visning

Billetscanning:

Der er flere muligheder, herunder USB-håndscanner der kobles på en computer i indgangen, App til IOS eller en dedikeret Motorola-scanner. Desuden er det muligt at tjekke publikum ind i billetsystemet uden brug af scanner, både via APP og computer.

Udbetaling af billetomsætning:

Vi kan udbetale løbende aconto ugentligt, eller efter afholdt arrangement.

Pris:

Der er ikke noget abonnement eller andre faste omkostninger. Opsætning og design er gratis, og det koster ikke noget at benytte systemet til gratis-billetter. Eneste omkostninger er et billetgebyr vi påligger alle solgte billetter med pris på. Ved en entré pris på op til 100 kr. er billetgebyret 8 kr. pr. billet inkl. moms, kort og mobilepay-gebyrer. Scanningsudstyr kan enten købes eller lejes, og vi hjælper selvfølgelig med den bedste løsning til jeres behov.

Kontakt os på salg@billet.dk for en nærmere snak om jeres behov.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger