Jacob Holdt billetter

Bliv fan

Jacob Holdt: Om at sige JA

Den verdensberømte fotograf Jacob Holdt kommer til Nordfyns Højskole for at fortælle om sin livsfilosofi om at sige ja, en måde vi kan integrere os med ”de andre” især dem vi har fordomme overfor.

Foredraget handler om, hvordan Jacob Holdt, igennem sin karriere ved hjælp af ikke-voldelig kommunikation har integreret sig med mennesker der er anderledes og mindre ”normale” end os.

Han vil forklare, hvordan han under overfladen tit finder det menneskelige, og ønsket om accept, venskab og kærlighed. En såkaldt fremmed er bare en potentiel ven vi ikke har givet os selv chancen for at møde.

Hans livsfilosofi danner også baggrunden for hans oprettelse af Ubuntu huset i København, hvor organisationer som Crossing Borders, Exit Circle og Brobyggere har en oase hvor danske og internationale folk med forskellige religioner, sexualitet og sociale baggrunde kan mødes og få en meningsfuld dialog på lige vilkår.

Foredraget er krydret med mange af Jacob Holdts tankevækkende fotografier om hans karriere, hvor han blandt andet har opholdt sig med Ku Klux Klan, massemordere i USA, KGB, Stasi og voldelige elementer i slumkvarter i Sydafrika og Haiti.

Foredraget har også fokus på vores hjemlige lille verden og viser hvordan Jacob integrerede sig med indvandrerne/muslimerne i Danmark – humoristisk fortalt med billeder fra de endeløse etniske bryllupsfester han bliver inviteret med til “og alle de penge jeg sparer ved at leve af muslimsk festmad hele tiden”  I hele foredraget bruger han cost-benefit-beregninger af hvordan det er i vores egen egoistiske interesse at integrere os med “de andre”.

Aftenen er gratis for medlemmer af skolekredsen og koster 50 kr. for andre.

Du kan blive medlem af skolekredsen for 100 kr. om året og komme til en række arrangementer gratis eller med nedsat pris.

Jacob Holdt datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Jacob Holdt i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger