JAIL HOUSE DISCO billetter

Bliv fan

You are sentenced to dance!

Kom og dans, som var det din sidste dag i friheden, når FÆNGSLET og Silent Event åbner portene op til et helt nyt arrangement, hvor de gamle fængselsrammer bliver forvandlet til et diskotek. Her bliver du ikke sat i isolationscelle, men lukket ind i dit eget lydunivers, når 6 forskellige DJs vil bytte lyden af raslende nøgler ud med danseværdige toner i de trådløse hovedtelefoner.

Her belønnes både for god opførsel og dårlige dansetrin, så slå dig løs med din partner in crime, og høst high-fives og god karma fra dine nye funk-buddies.

Vand og brød er byttet ud med kolde øl, lækre drinks og smagfulde shots.

Bryd fri fra vinterens mørke, og byd foråret velkommen med glitter og glam, slap af i forårsloungen eller bank vennerne i både beer-pong og bordfodbold. Bare husk: Don’t drop the soap. 

Lidt af det praktiske
Jailhouse Disco er åbent fra kl. 20.00 til 04.00. Husk Happy Hour fra kl. 20.30 til 21.30. 
Overtøj skal afleveres i garderoben, men bare rolig, det er ganske gratis. 
Der tages i mod dankort eller mobilepay i barene.

Vi udskænker ikke til personer under 18 år. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer, og forbeholder os retten til at afvise stærkt påvirkede personer i døren. Der er nultolerence over for narkotika af enhver art. Handel med og besiddelse af narkotika medfører øjeblikkelig bortvisning samt politianmeldelse. 

JAIL HOUSE DISCO datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til JAIL HOUSE DISCO i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger