Jakob Svejstrup Trio billetter

Bliv fan

To år er der gået, siden Jakob Sveistrup udsendte sit seneste album ”All In/All Out”. I
mellemtiden har den fynske sanger droppet sit fornavn i musiksammenhæng, fordi
det alt for ofte blev stavet med c i stedet for k.

Hans nye album ”In Your Face”, der udkommer 1. maj, bærer derfor kun hans efternavn på coveret. Men den 45?årige sanger lægger ikke skjul på, at der ligger en
gedigen holdindsats bag hans tredje soloudspil.

Mine bandmedlemmer har i den grad ofret sig for, at denne udgivelse kunne blive en realitet. De har været med rundt og spille i hele landet de seneste fire år, hvilket
har gjort det til et ekstremt sammenspillet og sammentømret band.

Den interne forståelse har været guld værd i studiet, siger Jakob Sveistrup. Bandmedlemmerne og korsangerne har også stået på spring, når der har været ledige stunder i Medley?studiet i København, hvor Jakob Sveistrup har indspillet For at få enderne til at hænge sammen økonomisk, har vi indspillet i alle ”hullerne”. Det har betydet, at hele bandet har været enormt fleksible, roser kaptajnen.

Han gætter på, at han har taget turen fra Villestofte i Odense til Vesterbro i København omkring 60 gange det seneste år, hvor indspilningerne har stået på. Det har givet ham tid til at høre de 12 sange fra ”In Your Face” igennem talrige gange.

Når man kan sidde og synge med på sin egen sang på anlægget hele vejen hen over Storebæltsbroen, ved man, at man har fat i noget, der holder, konstaterer Jakob Sveistrup.

 

Jakob Svejstrup Trio datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Jakob Svejstrup Trio i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger