James Rasmussen fra Four Jacks billetter

Bliv fan

Festligt tilbageblik på Four Jacks og John Mogensen - med en af stjernerne selv...

James Rasmussen er en af landets første rock’n’roll-sangere, han er engang kåret som Danmarks Tommy Steele og han har just fejret 60-års jubilæum i musikbranchen. Og så var han én af Four Jacks, der som Danmarks første boyband tog landet med storm - sammen med John Mogensen, Bent Werther og Poul Rudi. James Rasmussen var med i Four Jacks fra Otto Brandenburgs sologang i 1958 og frem til bandet gik i opløsning fem år senere - hvorpå James bosatte sig i Hollywood.

Nu vender James Rasmussen tilbage til sine musikalske barnesko og præsenterer et festligt musikalsk show med Four Jacks’ største klassikere som Mandalay, Tom Dooley, Op til Alaska, Åh Marie A’ ve’ hjem te’ dig, Når Lygterne Tændes, Tjener jeg er tørstig og mange flere. Samtidig fortæller James Rasmussen en stribe anekdoter om vennen John Mogensen, om den voldsomme popularitet i Four Jacks og orkesteret fortolker flere af John Mogensens udødelige klassikere.

James Rasmussen Trio er James Rasmussen, vokal og guitar, Søren Engel, bas og vokal, samt Jimmi Koldenborg, trommer og vokal.

Koncerten afholdes som siddekoncert på Kammerateriet og der er en begrænset antal pladser, så vi opfordrer til at sikre sig billet i god tid.

James Rasmussen fra Four Jacks datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til James Rasmussen fra Four Jacks i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger