Jane og Shane billetter

Bliv fan

Irsk/britisk folkemusik. Jane & Shane er en ekstraordinær musikalsk oplevelse. Duoen er begavede musikere og spillemænd, der med medrivende energi skaber magiske øjeblikke.


”Deres udstråling må gøre en koncert meningsfuld – selv for døve!” (Niels Hausgaard)

Duoen mødte hinanden i København tilbage i 2000, og Danmark har siden da dannet rammen om deres musikalske aktiviteter. De brød for alvor igennem, da sangeren og satirikeren Niels Hausgaard i 2003 inviterede dem med i sit show og med ordene "engelske Jane og irske Shane er ikke bare gode musikere og spillemænd; de er begavede underholdere i absolut særklasse”, erklærede sin fascination af duoens musik- og scenekvaliteter.

Siden gennembruddet i 2003 har Jane & Shanes karriere accelereret med ekspresfart, og de har efterfølgende trukket fulde huse ved de mange koncerter, de har spillet rundt omkring i Danmark. Også på deres 3 album udgivelser – senest ”Smile” fra 2010, hvor de krydrer den traditionelle britiske folkemusik med en jazzet sound - er deres kendetegnende engagement smittende.

Også DR har haft øje for duoens store scene- og musikkvaliteter og de blev derfor inviteret til at spille ved de traditionsrige Ledreborg Slotskoncerter i sommeren 2009 sammen med DR’s Underholdningsorkester og i 2013 spillede de 9 nytårskoncerter med Danmarks Radios Underholdningorkester rund om i Danmark.

I april 2013 turnerede de for første gang med John Sheahan fra den legendariske gruppe The Dubliners. Jane Clark har ofte været inviteret til at spille med dem både i ind- og udland.

Jane & Shane har meget at byde på og deres koncerter er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Jane og Shane datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Jane og Shane i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger