Jens Unmack billetter

Bliv fan

For første gang nogensinde tager Jens Unmack afsted helt alene. Med numre fra det store Love Shop-katalog og fra hans solo-albums. Med plads til at grave dybere i teksterne og historierne bag. Sangene som de nok først opstod; fra Jens Unmacks mund – alene akkompagneret af hans guitar.

Jens Unmack indtager scenen på Kammerateriet i en eksklusiv og intim solokoncert, hvor du kommer helt tæt på sangeren og sangene og inviteres ind i et unikt rum af nærvær og stærke værker. Koncerten arrangeres som siddekoncert med kun 100 pladser.

Unmack debuterede sammen med Love Shop i 1990 med nyklassikeren ‘En nat bliver sommer’ og Love Shop er siden blevet et særdeles populært band, både før og efter den pause, bandet holdt fra 2004 til 2009. Jens Unmack udgav senest med Love Shop i foråret 2017 albummet Risiko, som konsoliderede bandets position på kvalitetstoppen af dansk rock og udløste 5-6 stjernede anmeldelser og udsolgte koncerter landet over.

Nu turnerer Jens Unmack for første gang nogensinde uden musikere bag sig. Det kan kun blive mindeværdigt at opleve Unmack og hans altid vedkommende ord – nogle af de bedste i moderne dansk musik – leveret helt uden distanceblænderi, tæt på, intimt og direkte.

Jens Unmack datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Jens Unmack i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger