Jens Werner - Mit liv med dans billetter

Bliv fan

Professionel danser, danseinstruktør og dansedommer

Jens Werner var kun 5 år, da han stiftede kendskab med dansen, og siden har han trænet sig imponerende op gennem rækkerne. Efter et ophold i blandt andet England og Italien er det endt med Danmarks-, Nordens, Europa- og Verdensmesterskabet. Dermed er Jens Werner også den mest vindende danser i Danmark.

Jens Werners mange kvaliteter både i forhold til at danse, men også at forklare dansens grundprincipper, har skaffet ham en plads ved dommerbordet på Danmarks mest sete underholdningsprogram Vild Med Dans.

Danmarks mest vindende danser, Jens Werner, tager i dette foredrag sine tilhørere med på en rejse af fortællinger, anekdoter og komplet ærlige og gribende beretninger om sit liv, dansen og den benhårde vej til at opnå det største inden for sit felt - at blive verdens bedste danser.

Jens Werner garanterer højt humør, gode grin og plads til efterfølgende eftertænktsomhed. Kom i godt selskab med Jens Werner!

Foruden sin danseskole i Værløse, som Jens Werner driver og ejer med sin kone, Anette, holder Jens også foredrag og er en ofte anvendt konferencier.

Jens Werner - Mit liv med dans datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Jens Werner - Mit liv med dans i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger