Jeppe Gram Big Five billetter

Bliv fan

Trommeslager Jeppe Gram toner med jazzgruppen Big Five rent (jazz)-flag og leverer levende akustisk jazz, som trækker tråde til den amerikanske post bop med et strejf af nordisk noir.

 

Jeppe Udtaler: “Gennem godt 25 år har den akustiske jazz haft en særlig plads i mit hjerte. Påvirkningen fra netop den musik spinder en rød tråd igennem hele min karriere. En konstant ledsager gennem perioder med meget anden musik, fra engagementer i diverse pop/rock-sammenhænge til instrumentale og eksperimentale udgydelser, som ligger langt fra mainstreamjazzen”. “Mit band Big Five er en naturlig videreførelse en årelang påvirkning fra danske jazzkoryfæer som bl.a. Bent Jædig, Hugo Rasmussen, Jens Winther og Tomas Franck. Jeg en del af Tomas Francks gruppe den dag idag og var også igennem en lang årrække en del af trompetisten Jens Winthers forskellige akustiske og elektriske jazzgrupper”. “Jeg skriver altid selv (næsten) al musikken til mine bands og de udgivelser som jeg står bag. Kompositionen er og bliver et vigtigt element i bestræbelserne på at gøre min musik så personlig som mulig. En uundværlig forlængelse af trommerne, når jeg vil præge musikken i en bestemt retning, hvilket er også er tilfældet i denne sammenhæng, hvor musikken hviler på en så stærk tradition som mainstream-jazzens. Det er en glæde og et stort privilegium at have mulighed for at dyrke alvoren i musikken. Netop dette ønske er den afgørende bevæggrund for en række hårdsvingende, vedholdende og stemningsfyldte numre, som præger koncerten med Jeppe Gram Big Five. Numre som desuden findes på min gruppes seneste udgivelse The Doldrums”.
Line up: Jeppe Gram, trommer Erik Kimestad, Trumpet Claus Waitløw, alt saxofon Jakob Artved, Guitar Anders Fjeldsted, Kontrabas

Jeppe Gram Big Five datoer og billetter

fre 17 dec 2021 21:00

PåTaget, Odense

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger