JernbaneVIDEN: Kunsten at styre internationale trafikprojekter i stor skala billetter

Bliv fan

Torsdag den 23. januar kl. 19-21 inviterer Danmarks Jernbanemuseum endnu en gang til JernbaneVIDEN. Denne torsdag kan du møde Steen Lykke, teknisk direktør hos Odense Letbane. Steen Lykke er en af Danmarks mest erfarne, når det gælder styring af komplicerede infrastrukturprojekter. Før jobbet hos Odense Letbane sad Steen Lykke i perioden 2008-2015 i topledelsen for Femern A/S, som har projekteret den faste Femern Bælt-forbindelse mellem Danmark og Tyskland. Steen Lykke har også været direktør i Øresundsforbindelsen fra 1993-2001, hvor han havde ansvaret for tunnelen, alle gravearbejderne i Øresund og koordinering af installationer og jernbane.

I aftenens foredrag tager Steen Lykke os med til Tyrkiet, nærmere bestemt Marmaray Metroprojektet i Istanbul, som han var projekt direktør for i 7 år. Metroprojektet binder Europa og Asien sammen via et 76,3 km. langt jernbane- og metroprojekt fra den asiatiske del til den europæiske del af Istanbul. I projektet indgår 13 km dobbelt undersøisk jernbanetunnel under Bosporus strædet. Den anses for at være den dybest nedsænkede tunnel i verden med 55 meter under havets overflade. Projektet blev indviet i oktober 2013 og har reduceret rejsetiden med knap 3 timer for de mange millioner rejsende mellem Ankara og den centrale del af Istanbul. Hvordan havner man som dansker i dette mega-projekt? Og hvordan er det at arbejde i så stort et internationalt projekt med kulturelle forskelle og års forsinkelser pga. arkæologiske og historiske fund.

Metro- og letbaner vinder mere og mere frem som en moderne løsning på vor tids trafikproblemer. I foredraget vil Steen Lykke også komme ind på teknologien i Marmaray-projektet og hos Odense Letbane - et af Danmarks største infrastrukturprojekter – som er svær at anlægge pga. dens placering som bybane. Steen Lykke slutter aftenen med at fortælle om fremtidens teknologi.

Dato, tid og sted

Torsdag den 23. januar kl. 19-21 på Danmarks Jernbanemuseum, Dannebrogsgade 24, 5000 Odense C

Billetter

Der er tale om unummererede pladser.

Pris for medlemmer af Museumsklubben: 50 kr. inkl. gebyr. Som kortindehaver kan du købe billet med rabat, både til dig selv og en ledsager.

Øvrige deltagere: 75 kr. kr. inkl. gebyr

JernbaneVIDEN: Kunsten at styre internationale trafikprojekter i stor skala datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til JernbaneVIDEN: Kunsten at styre internationale trafikprojekter i stor skala i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger