Jesper Bergstrøm billetter

Bliv fan

Ekspert i kropssprog og nonverbal kommunikation. 

Jesper Bergstrøm er ekspert i kropssprog, motivation og sammenhængen mellem krop og psyke. Med udgangspunkt i sin ekspertviden og mangeårige erfaring på området holder han massevis af foredrag for erhvervsfolk og offentlige og private organisationer rundt omkring i ind- og udland om temaerne som: Kropssprog, salg, og hvordan man kan skabe tillidsfulde og gode relationer, få mere arbejdsglæde og motivere sig selv til en positiv og succesfuld hverdag.

Så længe han kan huske, har Jesper Bergstrøm været fascineret af kropssprog. Han husker, hvordan han som lille dreng observerede, hvordan hans far solgte computere i butikken til kunder, der i virkeligheden ikke var interesseret i at købe. Ved hjælp af sit kropssprog sendte Jespers far signaler til kunderne, som fik aktiveret deres købetrang. Og det er den viden, som Jesper Bergstrøm bygger videre på i sit populære foredrag om hvordan du får succes med dit eget kropssprog.

Med sin ekspertviden inden for kropsprog guider Jesper Bergstrøm til daglig politi, forsikringsfolk og advokater til at kunne aflæse menneskers troværdig, ligesom han hjælper sælgere, ledere og rådgivere til at fremstå troværdige, selvsikre og have mere gennemslagskraft, når de skal præsentere dem selv for kunderne. Jesper har blandt andet hjulpet Apple, Coloplast, TV2 og IBM. Derudover optræder Jesper Bergstrøm ofte på TV, som under valgkampen i 2015 hvor han gav skarpe analyser af politikernes kropssprog, og hvad det siger om deres troværdighed og i 2017 medvirkede han som ekspert i DR3-programmet “Taler du kropssprog”. I 2017 udgav han bogen #Smil dig glad”.

Jesper Bergstrøm datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Jesper Bergstrøm i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger