Jesper Thilo Quartet billetter

Bliv fan

Olivier Antunes: klaver
Jesper Thilo: sax
Anders Fjeldstad: bas
Janus Templeton : trommer
 
Den internationalt anerkendte saxofonist Jesper Thilo har siden starten af 1960’erne og frem til i dag positioneret sig som en kolos i det europæiske jazzlandskab. Kendt fra Arnvid Meyers Orkester, DR Big Band samt diverse ensembler af national og international karakter, har Jesper Thilo sat et markant aftryk på dansk jazz og været garant for et tårnhøjt musikalsk niveau. Han var bl.a. den første til at modtage Ben Webster prisen i 1977. 

Dette efterår fylder Thilo 80 år, og det skal naturligvis fejres - også i Giant Steps. Jesper Thilo og Oliver Antunes’ musikalske samarbejde har mere end 20 år på bagen og har vist sig at være opskriften på et generationsmøde, der slår gnister. 

Det var Jesper Thilo, der opdagede den fransk-portugisiske klavervirtuos Olivier Antunes i 1995, da han som bare 22-årig trådte ind på den store jazzscene. Nogle år senere i 1999 var det i øvrigt Antunes tur til at modtage Ben Webster prisen. 

Gå ikke glip af denne eftermiddag, når Jesper Thilo leverer idérig, smuk, energisk og knivskarp moderne jazz sammen med sin kvartet, som desuden tæller to andre fremtrædende musikere på den danske jazzscene, nemlig Anders Fjeldstad og Janus Templeton.  

Jesper Thilo Quartet datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Jesper Thilo Quartet i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger