Jette Torp Trio billetter

Bliv fan

I et intimt set-up med saxofonist og guitarist Jan Kaspersen og Live Johansson på cello vil Jette Torp sprede musikalsk julestemning i hele landet i november og december. Book Jette Torp til jeres næste julearrangement, og få en uforglemmelig oplevelse med Jettes trio.

 

Om Jette Torps julekoncerter

Gennem de sidste ti år har Jette Torp forkælet danskerne med julekoncerter i kirker og på mindre spillesteder. Igen i år kan man forvente nærvær, intensitet og julestemning, når Jette Torp, akkompagneret af bl.a. guitar, fløjte, saxofon og cello, synger julen ind. Du kan booke julekoncerten med Jette Torp via formularen længere nede på siden.

 

Repertoire

På den aktuelle CD og til julekoncerterne har Jette Torp personlig håndplukket de julesange, som betyder noget helt særligt for hende. Numrene er både hendes egne og fortolkninger af andres julesange. På repertoiret er der både klassiske julesalmer, engelske og amerikanske Christmas Carols samt danske og svenske julesange – kendte som mindre kendte. Book Jette Torps julekoncert, og oplev, hvordan trioen skaber den hyggeligste atmosfære og den bedste juleunderholdning i de mørke vintermåneder.

 

Medvirkende

  • Jette Torp – Vokal, guitar
  • Jan Kaspersen – Guitar, saxofon, fløjte og kor
  • Live Johansson – Cello

 

Jette Torp Trio datoer og billetter

tor 16 dec 2021 19:30

Bistrup Kirke, Birkerød

Bistrup Kirkes julekoncert med Jette Torps Trio

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger