John Forgerty Tribute billetter

Bliv fan

Konceptet er 15 år gammel, men den musikalske erfaring blandt medlemmerne er over 25 år. 4 mænd, alle med interessen og lysten til at viderebringe og forevige den musik, som Creedence Clearwater Revival og ikke mindst John Fogerty lavede tilbage i de gode gamle dage. Ingen fest er for stor eller for lille, John Fogerty Tribute er for alle, ung som gammel.

John Fogerty Tribute spiller alle de store klassikere fra John Fogerty og Creedence Clearwater Revivals imponerende musikarkiv. Genlyt klassikere som..

Proud Mary, Down On The Corner, Old Man Down the Road, Suzie Q, Lodi, Sweet Hitch-Hiker, Fortunate Son, Green River, Blueboy, Rattlesnake Highway, Bad Moon Rising, Born On The Bayou…og mange flere!

Det siger folk!
“…John Fogerty Tribute er et ualmindelig velspillende band. Tight, sumpet og tungt på den fede måde og helt igennem insisterende – helt som forbillederne CCR og Fogerty selv. Det er musik i øjenhøjde med det brede publikum, uprætentiøst og rigtig effektivt. Hver især leverer de fire musikere et solidt stykke arbejde…”
– Palle, Svendborg

John Forgerty Tribute datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til John Forgerty Tribute i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger