Johnny Hansen fra Kandis billetter

Bliv fan

Johnny Hansen fra KANDIS incl 2 retters menu

Johnny Hansen fra Danmarks populæreste og travleste orkester KANDIS i solo-koncert med alle store KANDIS-hits og andre kendte evergreens.
 
Johnny Hansen fra KANDIS ligger ikke på den lade side: Udover optrædener med KANDIS primært i weekenderne, er han en eftertragtet solist i ugens øvrige dage.
 
Johnny Hansen har en sikker næse for, hvad publikum kan li´, og der er ingen tvivl om, at KANDIS-Johnny har publikum i sin hule hånd, når han optræder med sit populære solist-repertoire. De populære sange krydres med små historier, hvor Johnny Hansen på sin jordnære og professionelle måde tilpasser optrædenen til lige nøjagtig det publikum, han står overfor.
 
I 2023 kan Johnny Hansen faktisk fejre 40 års jubilæum. Her er det 40 år siden, at Johnny Hansen som 18-årig begyndte at turnére som guitarist i danseorkesteret Airport. Det var her, at spiren til KANDIS blev født, og i januar 1989 stod KANDIS for første gang på scenen til et enkebal på et hotel i Thisted – og med Johnny Hansen som forsanger.
 
Johnny Hansen til en aften i en musikalsk rejse gennem de sidste mange år, hvor man vil kunne høre alle de største hits både fra Kandis og også de mange sange, som han selv har udgivet. Johnny Hansen krydrer aftenen med anekdoter og fortællinger fra et enestående spændende scene og turneliv.

Johnny Hansen fra Kandis datoer og billetter

tor 09 nov 2023 18:00

Restaurant Marsvinet, Middelfart

Køb billet

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger