Johnny Madsen billetter

Bliv fan

Direkte fra Fanø, født i '51 i Thyborøn. En dansk legende. Hans bluesbaserede musik har vundet solidt indpas på den danske musikscene. Han er kendt for sin surrealistiske tekster og medrivende koncerter - og hermed en oplevelse i særklasse.

Johnny Madsen startede med at spille i lokale orkestre omkring Nr. Nissum Seminarium. I midten af 1970'erne blev han medlem af folkemusikgruppen Rumlekvadrillen, der udgav tre albums. Mod slutningen af årtiet var han med i et bluegrassorkester ved navn La Porta Band, der også udgav et album.

Det var Madsens sange på dette album, der gav ham mod til at gå solo, og han debuterede med et album under eget navn i 1982, De Tørre Er De Best...Men Våde Er De Flest. Han har siden haft stor succes med sin solide blues-baserede musik og sine ofte helt surrealistiske danske tekster. Med sit orkester, som består af Knud Møller på guitar, Henrik From på trommer og Niels Mogensen, kaldte Nello, der spiller bas og guitar, er han kendt for at give intense og medrivende koncerter, og han turnerer med jævne mellemrum i hele Danmark. En speciel vinterforeteelse er turneer med en akustisk trio bestående af Madsen, Knud Møller og Henrik From.

Ved siden af sin egen karriere har Johnny Madsen været med i gruppen Hobo Ekspressen sammen med Peter Belli, Nanna og Billy Cross, og gruppen fik et pænt hit i 1989 med nummeret En at bli' som. Ligesom han i perioder har turneret med Allan Olsen og Lars Lilholt som trioen Dalton, som har udgivet et album med samme titel i 1992.

Ud over musikkarrieren har Johnny Madsen fra han var ganske ung malet, og han har efterhånden også opnået et ganske pænt navn inden for denne kunstart. Hans billeder er præget af ekspressionister som Vincent van Gogh og Jens Søndergaard. Han har udstillet sine værker flere steder, herunder i sit eget Madsens Galleri på Fanø samt på Jens Nielsen og Olivia Holm Møller Museet i Holstebro.

I sin fritid er Johnny Madsen en ganske habil golfspiller.
Johnny Madsen har ved flere lejligheder afsløret sine markante politiske synspunkter. Johnny Madsen er selverklæret liberalist[Kilde mangler] – personlig frihed er det væsentligste for ham, og han langer gerne ud efter alle, der gør indhug i den.
Han blev i efteråret 2008 portrætteret i bogen Særling fra verdens ende. Samtaler om og med Johnny Madsen (People's Press) – skrevet af freelancejournalist Anders Houmøller Thomsen.

Johnny Madsens Vej i Thyborøn.
Johnny Madsen er en af de få nulevende danskere som har en vej opkaldt efter sig. Hans barndomsvej, Tværvej der ligger tæt på Sneglehuset i Thyborøn, er omdøbt til Johnny Madsens Vej. Vejskiltet blev dog stjålet kort efter offentliggørelsen men er siden blevet erstattet.

Johnny Madsen datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Johnny Madsen i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger