Johnny Madsen Band på Hindsgavl Slot billetter

Bliv fan

Glæd dig til en kæmpe oplevelse, når Johnny Madsen Band kommer til Hindsgavl Slot og giver et kæmpe brag af en koncert på engen ved slottet. Hør også Bryan Adam Tribute og Shu-Bi or Not Shu-bi denne dag!

Det hele foregår d. 14. august 2020, hvor pladsen åbner kl. 18.00.

JOHNNY MADSEN er født den 31. marts 1951 i Thyborøn. Han startede sin musikalske karriere i lokale bands i Thyborøn/Lemvig-området. Midt i 70′erne var han medlem af spillemandsgruppen Rumlekvadrillen, som udsendte tre albums, der i dag betragtes som samlerobjekter. Siden var han med i bluegrass-ensemblet La Porta Band, der udgav en plade i 1981. Madsens sange på denne plade resulterede i, at han blev opfordret til at gå solo, og han debuterede under eget navn i 1982. Siden da er det udelukkende gået fremad for Madsen, og i dag er han blandt de store etablerede navne – ikke mindst på live-scenen. Johnny Madsen har også udgivet sammen med Peter Belli, Nanna og Billy Cross under navnet Hobo Ekspressen, hvor de i 1989 fik et stort hit med “En at bli’ som.” Madsen er endvidere også en respekteret kunstmaler.

BRYAN ADAMS TRIBUTE betegnes som et af de bedste og mest autentiske tribute shows der findes, ikke kun i Danmark men også i udlandet, hvor de 5 nordjyske musikere for alvor fik fat i 2017-18 med koncerter i både Schweiz, Belgien, Holland, Tyskland og Norge. På Hindsgavl Slot kan kan du forvente god stemning, et veloplagt publikum og et særdeles tændt band, der gengiver klassikere som Summer of 69, Cuts Like A Knife,  Run To You, Everything I Do og mange andre Adams klassikere.

Shu-bi or not Shu-bi 
Vi er tre originale shubber der bare ikke kan holde op med at spille det gamle Shu-bi-dua guld. Det er Bosse Hall Christensen, der var med til at grundlægge bandet og med sit karakteristiske trommespil og finurlige tekstunivers prægede de gyldne år. Claus Asmussen, der med sit gudsbenådede guitarspil berigede bandets pladeindspilninger gennem alle årene. Samt Willy Pedersen, der med sit særligt svingene keyboardspil og kompositoriske evner gjorde sit til, at højne guldalderperioden. Vi tre, sammen med de to blændende rockmusikere Karsten Lagermann (voc) og John Sørensen(bas), danner kardinalpunktet i Shu-bi or not Shu-bi, og vi spiller alle de elskede hits med samme autenticitet som de blev indspillet. Med vores spektakulære Shu-bi-dua show, efterlader vi publikum i begejstring .. hver gang. ”Det er som at blive ført tilbage til dengang,” siger de bagefter.

Johnny Madsen Band på Hindsgavl Slot datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Johnny Madsen Band på Hindsgavl Slot i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger