Johnny Madsen Tribute billetter

Bliv fan

Er du til guitarrock og sange om "Færgemanden", "Jim & Joe" og ikke mindst om den eneste ene "Johnny the blues" så lad det 5 mand store "Johnny Madsen tribute" tage dig med en tur til Vestjylland og ind i Madsens forunderlige musikalske univers.

Der er lagt en masse energi i det her projekt, og der er brugt mange timer i øvelokalet for at finde den helt rigtige lyd – der er kælet for detaljerne i Johnny Madsen tribute!

Johnny Madsen tribute er 5 erfarne folk fra det Nordjyske musiker-miljø som igennem mange år har arbejdet sammen i mange forskellige sammenhænge. De har længe gået og snakket om at lave noget sammen og da de alle 5 ved et tilfælde kom til at snakke om Johnny Madsen, så var de enige om at det var den vej som projektet skulle gå.

Du vil opleve indlevende guitarsoloer og den helt rigtige stemning når drengene ruller sig ud og den første akkord bliver slået an. Lige som når originalerne spiller, så ryger anekdoter og historier hen over scenen i pauserne mellem numrene, men det er ikke historierne fra dengang Johnny voksede op i Thyborøn. Men historier om et langt liv i musikbranchen som drengene har delt i bands hvor de har spillet sammen i mange år. Livet på landevejene, øvelokalet og scenen giver helt automatisk en helt speciel omgangstone eller “værkstedshumor” om man vil, herligt at lytte til og grine med på.

Hvem er Johnny Madsen tribute:

  • Lasse Thomsen – Guitar og Sang
  • Anders Jensen – Guitar og Kor
  • Morten Klyver – Keyboard, Klaver og Kor
  • Michael Lindblad – Bas
  • Finn Møgelmose – Trommer


Henrik Laurvig, Tour manager for Johnny Madsen:

● “Det er faktisk ret så fedt, må jeg da lige have lov til at indrømme….”

Pressen skrev:

● ”Undertegnede sad klos op af scenen, og når jeg lukkede øjnene, og de spillede de mere rockede af Madsens numre, så og hørte jeg virkelig Johnny med det lange, fedtede glansløse hår og de runde briller synge på livet løs og Knuds guitar slå sine triller foran mig. Fantastisk!”

● ”Jeg var så tæt på scenen at jeg tror på forsanger Lasse Thomsens svar, da jeg tidligere spurgte ham om den største forskel på originalen Johnny Madsen og tribute-bandet.

Han svarede: “Vi lugter bedre, for vi bader mere!” Er tilbøjelig til at give ham ret, en god aften var det i hvert tilfælde!”

Johnny Madsen Tribute datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Johnny Madsen Tribute i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger