Jonah Blacksmith billetter

Bliv fan

Sommeren 2021 bliver desværre ikke den stort anlagte festival-sommer, som alle havde håbet på. Men fortvivl ikke; Jonah Blacksmith Trio pakker den bette kassebil med banjo, ræv og tæpper, og rykker dagligstuen med på landevejen og
ud i sommerlandet.

Bandet udkom i oktober 2020 med deres seneste album Brothers. Radiostationerne har flittigt playlistet singlerne Monster, Honey og senest Dreams. Trio-konstellationen tager mange af bandets sange tilbage i de nære rammer, hvori de blev skabt, og genskaber et folk-udtryk med få, akustiske instrumenter. Sangenes håndspillede grundvæsen kommer med andre ord på glimrende vis til udtryk disse hyggelige og mere intime trio-omgivelser, hvor også de bagvedliggende fortællinger bliver delt med lige dele glimt i øjet og glød i stemmen. Musikken og fortællingerne tager afsæt i levende sange om levet liv, og trods det lille setup kan man roligt sætte næsen op efter en stor aften i selskab med brødrene fra Thy. Jonah Blacksmith Trio er Simon Alstrup og Thomas Alstrup, som bakkes op af Jon Bisgaard Kjeldsen.

Brødrene Alstrup forener deres fædrene og musikalske ophav i konstellationen, Jonah Blacksmith, hvor de i fællesskab udgør spydspidsen.

Sangene og deres udtryk vokser ud af barndommens landsbysmedje på ’udkanten’ af Danmark, hvor bedstefar i Koldby gav den musikalske arv videre til to, lærenemme drenge. Med Jonah Blacksmith hylder brødrene arven i et lige dele råt, inderligt og moderne country-folk udtryk.

Siden de ku’ gå har Simon og Thomas levet ved musikken sammen, med familien, og hver for sig. Såvel som duo og sammen med bandet, The Northern Trail, oplyser brødrene i bogstavelig og overført betydning det dybe spor tilbage til et hjørne af kongeriget, hvor en mand holder ord, og hvor orkaner ikke trækker de store overskrifter.

Jonah Blacksmith datoer og billetter

Beklager, vi har ikke billetter til Jonah Blacksmith i salg i øjeblikket.

Vi bruger cookies for at sikre du får den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside - skift indstillinger